Insula Iubirii revine la Antena 1

Au început deja filmările pentru noul sezon ale show-ului tv Insula Iubirii, cel cu numărul şase. Insula Iubirii revine astfel la Antena 1, după un an de pauză, cu noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări.

Vești bune pentru fanii celui mai fierbinte reality-show din România. Noile cupluri care se aventurează în cea mai interesantă experiență a vieții lor au început deja filmările. Emisiunea  a decis soarta multor perechi de îndrăgostiți de-a lungul celor cinci sezoane.

Radu Vâlcan şi echipa de filmare, alături de cuplurile şi ispitele noului sezon au ajuns deja în Thailanda, destinație unde se va filma cel mai nou sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noul sezon vine cu o mulţime de surprize atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mai multe provocări, sunt doar câteva din ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii. De această dată, pe Coconut Island, o locație absolut excepțională după cum o descrie Radu Vâlcan.

„Sunt foarte bucuros să vă anunţ că am început deja filmările pentru cel mai nou sezon Insula Iubirii, într-o locaţie de vis, în Coconut Island, o insulă cu totul specială, de lângă Phuket. Tot ce pot să vă spun în acest moment este că fanii acestei emisiuni vor avea parte de foarte multe surprize, avem o mulţime de noutăţi, mult mai multe ispite şi, totodată, mult mai multe provocări. Până acum, toate sezoanele ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici de această dată nu vor exista excepţii. Insula Iubirii e pregătită să îi pună din nou pe concurenţi faţă în faţă cu alegerile care le vor schimba vieţile. Tentaţie sau relaţie sunt cuvintele care îi vor defini de-acum înainte pe cei care au decis să îşi testeze relaţiile la Insula Iubirii!”, a declarat gazda emisiunii, Radu Vâlcan, potrivit unui comunicat transmis de Antena1.

Trustul Intact a mai început şi în 2020 filmările pentru sezonul şase Insula Iubirii, însă au fost imediat oprite din cauza pandemiei de Covid-19. Se schimbase și insula la acel moment, producția alegând Republica Dominicană în detrimentul Thailandei, însă numărul cazurilor era în continuă creștere şi au fost nevoiți să ia această decizie.

Vizualizări: 607

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: