Horoscop

Valabil pe 17 decembrie

Berbec: Ai nevoie de seriozitate, concentrare și pragmatism. Ar fi bine să-ți sufleci mânecile și să te apuci de treabă, pentru că prea le-ai amânat în ultima perioadă și e timpul să schimbi lucrurile, să recuperezi, să finisezi, să rezolvi ceea ce ai promis sau ți-ai promis.

Taur: Sunt bine aspectate negocierile, lucrul cu hârtiile și interacțiunile cu autoritățile, deplasările, drumurile scurte, vizitele și legătura cu alte culturi, cu străinătatea. Dispoziția ta poate fi mult prea schimbătoare și ai nevoie să-ți ajustezi emoțiile și trăirile.

Gemeni: Sunt bine aspectate uniunile, parteneriatele, munca în echipă, pentru comunitate. Este timpul să iei lucrurile în serios, mai ales o relație specială din viața ta. Te interesează mai mult și aspectele legate de sectorul banilor, ai nevoie de stabilitate financiară.

Rac: Astăzi se anunţă unele lucruri neașteptate, evenimente imprevizibile, ba chiar răsturnări de situație. Reușești să fii un bun comunicator, să negociezi, să convingi, dar, în același timp, dai dovadă de maturitate, de empatie, atunci când este nevoie.

Leu: Azi este despre muncă și despre rutină. Este timpul să te focusezi pe sarcinile profesionale și să te ambiționezi să soluționezi tot ce ai de făcut. Ar fi bine să cauți să faci lucrurile mai interesante, să îmbini utilul cu plăcutul. Fii creativ, folosește-ți talentele.

Fecioară: Trebuie să te focusezi asupra binelui tău fizic și mental. Ai nevoie de un plan, ca să nu-ți pierzi energia pe lucruri mărunte. Ai nevoie de un echilibru clar între muncă și odihnă. Cadru astral bun pentru schimbări alimentare sau ca să renunți la unele obiceiuri.

Balanţă: Ești plin de inspirație, indiferent despre ce sferă a vieții este vorba. Reușești să transformi totul în ceva frumos, interesant, captivant, ca un pictor care adaugă culori atractive pe un tabloul făcut în alb și negru. Cauți activități care să te provoace mental, spiritual.

Scorpion: Te simţi aglomerat, dar nu te plângi, pentru că te descurci cu orice provocare apare. Ești mai interesat să te afirmi, să-ți demonstrezi anumite lucruri, să ieși în evindență, să fii diferit. Te focusezi mai mult pe sectorul finanțelor, pe bunurile materiale.

Săgetător: Poţi fi dornic de aventură, să te avânți într-un nou proiect. Vii cu idei noi, cu metode și viziuni diferite. Cauți alternativele, nonconformismul, și apreciezi când apare cineva care te intrigă cu o idee ”trăsnită”. Calculează bine efectele pașilor tăi revoluționari.

Capricorn: Azi vei accepta ca alții să se implice în ceea ce faci tu, să te ajute, să preia din atribuții, dar dacă aceste persoane depășeșc limitele pe care le impui, nu o să mai fii deloc deschis. Ești dornic să cunoști persoane noi, să interacționezi cu cât mai multe persoane.

Vărsător: Înainte să faci planuri noi, asigură-te că le-ai finisat pe cele vechi, că ai terminat tot ce ai de făcut. Nu încheia un capitol până nu ești pe deplin mulțumit de rezultatele obținute. De asemenea, vei fi tentat să faci unele achiziții. Cadru astral bun pentru investiții.

Peşti: Ești mai visător, mai copilăros, mai romantic. Te preocupă mai mult latura personală decât ce se întâmplă în plan profesional. Cadru astral prielnic pentru a petrece mai mult timp cu persoana iubită, pentru a avea parte de discuții profunde. Sunt bine aspectate și vizitele.

Vizualizări: 1,699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: