Horoscop

Valabil pe 22 decembrie

Berbec: Simți că vrei să trăieşti la cote înalte și o faci cu multă eleganță și mândrie. Vei face declarații neașteptate, vei suprinde, vei face unele alegeri neașteptate pentru ceilalți, dar care te vor bucura mult pe tine. Cadru astral minunat să te pui pe tine pe primul loc.

Taur: Alergi, eşti agitat și rezolvi multe lucruri. Dacă zilele trecute aveai senzaţia că lucrurile se mişcă de parcă ar fi cu încetinitorul, azi ai ocazia să bifezi mai multe sarcini, graţie energiei de care dai dovadă. Reușești să recuperezi multe în plan profesional și personal.

Gemeni: Te simți în formă, ai vitalitate și vrei să încerci lucruri noi. Ţi-a fost delegată o anumită putere de decizie sau, pur şi simplu, simţi că ai capacitatea necesară de a lua anumite probleme în propriile mâini? Atunci, care sunt primii pași pe care îi vei face?

Rac: Ai parte de o zi liniştită, echilibrată. Este o zi bună pentru a te preocupa de acele subiecte care te pasionează, te intrigă. Eşti deschis să înveţi lucruri noi, să-ţi îmbunătăţeşti cunoştinţele într-un anumit domeniu, să afli, să cercetezi, să cunoşti.

Leu: Dacă este vorba despre a-ţi îmbunătăţi relaţiile în care eşti implicat, dar şi de a-ţi face cunoştinţe noi, atunci ziua de astăzi este clar cea potrivită. Este o zi bună pentru a relua unele conexiuni, atâta timp cât nu vei forța lucrurile, te atenționează astrele.

Fecioară: Sunteţi blocat într-un punct din care nimic nu mai mişcă, nimic nu mai înaintează. Nu vă cramponaţi de un banal hop, nu e nici primul, nici ultimul din planurile dumneavoastră în desfăşurare. Dacă trebuie să staţi pe loc, e semn că e bine să mai analizaţi un pic situaţia: de unde veniţi şi încotro mergeţi, pe ce resurse vă bazaţi, pentru că sigur aţi scăpat ceva din vedere.

Balanţă: Semnul tău zodiacal se află în sfera relaţiilor, conexiunilor. Primeşti tot mai multe indicii pozitive de la Univers, iar cei dragi te vor susţine, indiferent de deciziile luate. Sfatul astrelor este să te asociezi cu cei cu care simți că poți construi pe termen lung.

Scorpion: Ai capacitatea de a vedea lucrurile cu un realism ieșit din comun, dai dovadă de maturitate. Vin vești bune, informații utile, prețioase. Fii mai flexibil, așteaptă-te să-ți schimbi planurile pe ultima sută de metri. Reuşeşti să-ţi transformi ideile în planuri de acţiune.

Săgetător: Semnul tau zodiacal este în sfera secretelor și misterelor, și, chiar dacă ţi se spune să fii mai puţin curios, îți dorești să știi totul, te intrigă când apare un element ascuns, vrei să descoperi, să explorezi și pui întrebări mai indiscrete, doar din dorința de a afla.

Capricorn: Te concentrezi pe sectorul amoros și în prim-plan se va afla comunicarea din cuplu. Nu uita de romantism, te sfătuiesc astrele. Azi este despre afecțiune, tandrețe, pasiune, despre a oferi, dar şi despre a primi. Așteaptă-te la discuții profunde, de suflet.

Vărsător: Sunt posibile unele discuții importante, de aceea trebuie să fii cu ochii în patru la anumite idei, oferte, propuneri care poate ți se vor face. Nu te lăsa copleșit de aparențe și nici de emoții, ci mai curând mizează pe pragmatism, pe realitate, pe acțiuni, pe fapte.

Peşti: Ești concentrat pe carieră, ești interesat de evoluție socială, dar fii atent la ceea ce spui! Astăzi ar fi bine să ai grijă la mesajele pe care le expui, ca nu cumva să fie greșit interpretate intențiile tale și să nu dai naștere la neînţelegeri, la conflicte, la critici.

Vizualizări: 1,892

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: