Horoscop

Valabil pe 18/19 decembrie

Berbec: Ai putere de concentrare, ai fler și ar fi bine să rezolvi cât mai multe lucruri. Ai unele sarcini de dus la îndeplinire și este bine să nu le amâni, ci să le duci la capăt acum, altfel riști să ai surprize mai puțin plăcute în câteva zile. Sunt bine aspectate negocierile, interviurile.

Taur: S-ar putea ca anumite persoane să aştepte un răspuns din partea ta, să aibă nevoie să le oferi unele informații, de aceea ar trebui să fii sincer, corect, să nu trunchiezi adevărul. Este un cadru astral favorabil pentru munca în echipă, precum și cu lucrul cu hârtiile.

Gemeni: Zi bună pentru interac-țiuni sociale. Ai multe de spus, de exprimat, şi ceilalți simt nevoia să împărtășească idei, lucruri, informații, păreri. Bucură-te de aceste ocazii, fii atent la veștile care vin spre tine, pentru că unele pot fi excelente pentru viitorul tău apropiat.

Rac: Bazează-te pe ceva solid când oferi informații, mai ales dacă e vorba de un anunț oficial sau care poate influenţa multe persoane pe termen lung. Fii atent ce semnezi, ce scrie pe hârtie, ce rapoarte faci sau verifici.

Leu: Este bine aspectat azi studiul, reușești să acumulezi noi informații, noi cunoștințe și abilități. Sunt favorizate întâlnirile, ședințele, discuțiile. Știi să cooperezi, să interacționezi cu brio, știi ce tactici și ce cuvinte să folosești în funcție de ce persoană ai în față.

Fecioară: Ai parte de o zi interesantă, incitantă, ți se oferă ocazia de a intra în contact cu diverse persoane, de a lucra în echipă, de a interacționa cu autorități sau persoane influente. Încearcă să echilibrezi momentele de socializare cu suficiente momente de relaxare.

Balanţă: Apar unele amintiri sau situații din trecut, iar sfatul astrelor este să cauți să le confrunți, să încerci să le repari, să le corectezi, să le înțelegi și să le depășești. Dacă vei proceda în acest fel, la final te vei felicita pentru această decizie și te vei simți eliberat de o povară.

Scorpion: Ai parte de o zi karmică, ar fi bine să te porți cu ceilalți exact așa cum ai dori ca ei să-ți răspundă. Este esențial să dai dovadă de corectitudine, să fii înțelegător, să dai dovadă de maturitate. Ar fi bine să te achiți de datorii.

Săgetător: Descoperi că sarcini sau lucruri din trecut, pe care le-ai amânat sau care au rămas în urmă, trebuie terminate. De aceea te vei concentra pe chestiuni ce țin de promisiuni mai vechi, vei căuta să finalizezi totul fiind atent la detalii, la nuanțe, dând dovadă de seriozitate.

Capricorn: Cauți familiaritatea, stabilitatea, previzibilitatea. Nu ești deschis în fața schimbărilor sau provocărilor, iar acest lucru va fi resimțit de ceilalalți. Te poţi simți un pic captiv în mrejele trecutului, pot reapare unele situații sau persoane și cauți să răspunzi diferit acum.

Vărsător: Ai impresia că lucrurile merg pe repede înainte? S-ar putea ca așa să se și întâmple azi, să fie totul dinamic, să fie nevoie de decizii și răspunsuri prompte, fie că e vorba despre serviciu sau de viaţa personală. Nu căuta să controlezi lucrurile, lasă-te purtat de val.

Peşti: Munceşti cu conștiinciozitate, dar vei fi mai mult preocupat de viața personală. Te gândești să schimbi ceva la stilul tău de viață, poate unele obiceiuri, poate regimul alimentar, poate câteva lucruri legate de rutina și dinamica familiei, a mersului lucrurilor din casă.

Vizualizări: 797

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: