Horoscop

Valabil pe 26 ianuarie

Berbec: În prima parte a zilei, un coleg de muncă sau un partener de afaceri v-ar putea reproșa că nu sunteți consecvent. Sfatul astrologului este să fiți prudent, pentru că astăzi aveți tendința să deveniți impulsiv. După-amiază este posibil să încasați o sumă de bani.

Taur: Dimineață s-ar putea să aflați că o cunoștință are probleme de sănătate. Dacă decideți să îi dați o mână de ajutor, este posibil să faceți mai multe drumuri scurte. În a doua parte a zilei, sfaturile unei persoane apropiate vă pot ajuta să vă clarificați sentimentele contradictorii.

Gemeni: Sosirea unor musafiri de departe v-ar putea obliga să vă schimbați planurile pentru azi. Dacă vă roagă să îi ajutați cu ceva, vă sfătuim să nu îi refuzați. Spre seară, este posibil ca un prieten de familie să vă dea o veste neplăcută. Vă sfătuim să vă păstrați cumpătul și să nu reacționați imediat.

Rac: Se pare că sunteți hotărât să rezolvați o chestiune financiară care vă preocupă de mai mult timp. Dacă vi se propune să vă asociați într-o afacere, vă sfătuim să nu vă grăbiți să refuzați. Ați putea avea ocazia să redresați bugetul familiei destul de repede, cu puțin efort și cu riscuri minime.

Leu: Dacă intenționați să începeți o activitate nouă, ar fi bine să țineți cont că astăzi vă cam lipsește simțul practic și să amânați cu câteva zile. S-ar putea să întâmpinați mici probleme de sănătate. Nu se întrevede nimic serios, dar este recomandabil să vă odihniți mai mult.

Fecioară: În prima parte a zilei aveți tendința de a deveni excesiv de sensibil și foarte greu de mulțumit. Vă recomandăm să vă stăpâniți starea de nervozitate, fiindcă altfel riscați să tensionați relațiile cu cei apropiați. Spre seară este posibil să primiți vești bune de la o rudă de departe.

Balanţă: S-ar putea să nu vă simțiți în formă și să aveți tendința de a fi mai retras și mai puțin comunicativ. Vă sugerăm să amânați deciziile privind investițiile, chiar dacă anumite oportunități vi se par foarte tentante. Relațiile cu cei apropiați trec printr-o perioadă favorabilă.

Scorpion: La locul de muncă sau în afaceri, s-ar putea să nu vă simțiți în formă și să nu reușiți să finalizați o activitate importantă. Nu este momentul să vă asumați noi responsabilități. Astăzi este recomandat să vă limitați la activități simple, de rutină. În a doua parte a zilei este posibil să fiți invitat la o întrunire cu persoane apropiate.

Săgetător: Ar fi bine să nu vă propuneți prea multe pentru azi, fiindcă este posibil să întâmpinați diverse dificultăți neașteptate, care vă obligă să vă modificați prioritățile. În prima parte a zilei, o persoană apropiată v-ar putea solicita ajutorul într-o chestiune de afaceri. Nu vă eschivați, fiindcă sunt șanse să aveți de câștigat. Speculațiile sunt contraindicate azi.

Capricorn: S-ar putea ca astăzi să nu stați prea bine cu simțul practic. Vă sugerăm să amânați deciziile importante în plan profesional sau în afaceri. Ar fi bine să evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri.

Vărsător: În prima parte a zilei este posibil să întâmpinați mici probleme în plan sentimental. Cu calm și cu o vorbă bună, puteți dezamorsa un potențial conflict. Deși se pare că situația financiară nu vă satisface, aveți răbdare și evitați speculațiile.

Peşti: Se pare că intuiția nu prea vă ajută astăzi. Vă sfătuim să țineți cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Recomandarea pentru azi este să vă relaxați mai mult și să încercați să recuperați orele de somn pierdute în ultima vreme.

Vizualizări: 886

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: