Horoscop

Valabil pe 9 martie

Berbec: Ești dornic să socializezi astăzi, să împărtășești gânduri, să faci schimb de păreri, de emoții. Poți relua unele legături, poți cunoaște persoane noi. Este un moment bun ca prin aceste discuții să accepți să te alături unui grup, unei echipe, să accepți o nouă colaborare.

Taur: Dacă apare vreo activitatea sau vreo ocazie de a ieși astăzi din rutină, atunci ar fi bine să o accepți. Ai chef de puțină distracție, de socializare, poți participa la unele evenimente sociale, la unele discuții în care să-ți poți oferi părerile, îți poți împărtăși ideile.

Gemeni: S-ar putea să simți nevoia de a restabili o relație care este deosebit de importantă. Poate fi chiar vorba despre legătura pe care o ai cu partenerul amoros. Ai nevoie de această comuniune, persoana iubită te poate ajuta să te relaxezi și să îți regăsești liniștea sufletească.

Rac: Fii mai atent la semne, la indicii, la faptele care apar atât de evidente în fața ta. S-ar putea să te confrunți cu instabilitate în plan profesional sau în ceea ce privește veniturile, dar și ai posibilitatea să îți ajustezi planurile de viitor, dacă vei da dovadă de concentrare și pragmatism.

Leu: Apare cineva special, un mesager, un mentor, un prieten care îți poate oferi un sprijin moral de nădejde. Ai ocazia să te destăinui, să te eliberezi, să îți descarci sufletul și să arăți că ai încredere în celălalt. Cadru astral excelent și pentru a-ți manifesta generozitatea, empatia.

Fecioară: Te vei focusa mai mult asupra sectorului profesional și vei fi cu gândul la viitor. Îți dorești, mai mult decât oricând, să te eliberezi de anumite restricții, să ai mai multă libertate de decizie, de gândire, dar și mai multă independență financiară. Dar cum anume poți face asta?

Balanţă: Ultima perioadă a fost mai confuză pentru tine, iar astăzi vei descoperi că ai acea luciditate de care ai nevoie, să vezi imaginea de ansamblu. Este timpul să îți analizezi și să îți ajustezi strategia de dezvoltare profesională, precum și unele planuri ce țin de sectorul căminului.

Scorpion: Alege-ți cu atenție aliații, colaboratorii, și caută să stabilești de la bun început regulile, normele. Ca să ai succes, te avantajează să te implici în proiecte de grup și să colaborezi cu persoane care au mai multă experiență sau care au reuşit într-un proiect, o afacere, o activitate.

Săgetător: Este un cadru astral minunat pentru dezvoltare, iar astrele te îndeamnă să-ți pui acum în valoare talentele, abilitățile. Sunt bine aspectate prelegerile, discursurile în public. Atenție la cheltuielile excesive, la achizițiile care nu-și au rostul, la investițiile neanalizate.

Capricorn: Ar fi bine să te preocupi mai mult de sectorul sănătății, atât în plan fizic, cât și emoțional, spiritual. Este o perioadă bună pentru a-ți revizui obiceiurile alimentare și regimul de viață în general. Ce zici să faci un plan serios în acest sens și să-ți și promiți că-l respecți?

Vărsător: Te preocupă viața interioară, ai tendința să filozofezi, dai dovadă de maturitate. Astrele te îndeamnă la introspecție și la întoarcerea spre universul interior, spre valori mai profunde, de natură spirituală. Ești mai înțelegător cu cei cu care interacționezi și mai atent la propriile nevoi.

Peşti: Astrele te atenționează că ai fost cam neglijent în ultima perioadă sau ai acționat mult prea radical, de aceea sfatul zilei este simplu: încearcă să te comporți mai responsabil cu resursele de care dispui, de la somn și odihnă, până la bunuri materiale și bani.

Vizualizări: 1,033

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: