Horoscop

Valabil pe 15 aprilie

Berbec: Sunteți convins că cineva manipulează realitatea şi vă implicați în fiecare dramă emoţională pe care încercați să o evitaţi. Sentimentele sunt foarte intense şi este mai greu decât credeți să le potoliți. S-ar putea să nu aveți cum să opriți transformarea unei conversaţii liniştite într-o furtună.

Taur: Vreți să vă simplificați viaţa cât mai mult, dar ceilalţi încearcă să vă convingă să alegeți opţiuni care nu fac decât să complice lucrurile. Paradoxal, opoziţia nu vă va aduce simplitatea pe care o doriți şi va atrage chiar emoţii nerezolvate.

Gemeni: Aveți un program bine stabilit, de la care nu o să vă abateţi. Nu vreți să vă lăsați atenţia atrasă de lucruri care vă îndepărtează de scopul final. Ceilalţi s-ar putea să interpreteze asta ca respingere, dar nu aveți timp să demonstrați contrariul. Concentrați-vă şi nu lăsați pe nimeni să vă abată de la drumul propus.

Rac: Sunteți preocupat să luați decizii importante şi îi faceți pe ceilalţi să se întrebe de ce sunteți atât de serios. Prietenii sunt dispuşi să vă ajute, dar nu lăsați pe nimeni să se implice în viaţa dumneavoastră. Nu aveți nici un motiv să îi excludeți pe ceilalţi, mai ales că v-ar prinde bine ajutorul.

Leu: Încercați să vă lămuriți sentimentele pentru un prieten vechi sau un membru al familiei şi nu sunteți dispus să vă împărtăşiți gândurile. Sunteți persoana pe care ceilalţi se bazează, iar acum nu este momentul să îi dați la o parte şi să îi dezamăgiți.

Fecioară: Vă treziți cu gândul că puteți face aproape orice vă trece prin cap. Chiar dacă s-ar putea să fiți dezamăgit, nu este momentul să îi judecați pe ceilalţi, mai ales că intenţiile sunt onorabile. Includeți în program şi câteva ore de relaxare, indiferent cât de ocupat sunteți.

Balanţă: Nu sunteți cea mai drăguţă persoană azi. Pentru că vreți să rămâneți fidel principiilor, s-ar putea să fiți uşor agresiv cu cei care cred altceva. Va fi, însă, o adevărată provocare să vă susţineți părerea, mai ales dacă colegii vor încerca să vă convingă că vă înşelați.

Scorpion: Prietenii sunt tentaţi să pretindă că o problemă dificilă a dispărut, pentru că nu vor să vă enerveze. Totuşi, ştiți când ceilalţi vă ascund ceva şi nu vă place să fiți manipulat. Atmosfera din jur este tensionată şi este foarte uşor să interpretați greşit intenţiile celorlalţi.

Săgetător: Aveți impresia că este politicos să tăceți, dacă nu aveți nimic pozitiv de spus. Totuşi, liniştea este grăitoare, iar ceilalţi au impresia că nu sunteți în apele dumneavoastră. Nu este, însă, nevoie să le demonstrați contrariul, aşa că nu intrați în discuţii, dacă nu simţiți nevoia să faceți asta.

Capricorn: Oamenii vă pun, astăzi, pe un piedestal, mai ales că vă intrați atât de bine în rolul de lider. Nu este înţelept să complicați o situaţie, spunându-le celorlalţi ce să facă. În loc de asta, încercați să vă îndepliniți sarcinile fără să credeți că metoda folosită este singura cale de a obţine productivitate.

Vărsător: Toată lumea vă cere ceva astăzi şi aveți impresia că nu sunt rezonabili. Nu promiteți mai mult decât puteți oferi, făceți-vă un plan şi spuneți-le şi celorlalţi intenţiile dumneavoastră. Păstrați incertitudinile pe care le aveți pentru că altfel s-ar putea să hrăniți negativitatea care pluteşte în aer.

Peşti: Este surprinzător cât de repede treceți de la scopuri ambiţioase la unele pragmatice şi uşor de realizat. Cele mai mari visuri încep să dispară şi vă lasă cu o imagine mai realistă a viitorului, pe care o puteți îndeplini. Totuşi, nu vă pierdeți timpul încercând să vă conformați planurilor celorlalţi.

Vizualizări: 1,131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: