Horoscop

Valabil pe 14 aprilie

Berbec: Este o zi bună să începi relații noi sau să le îmbunătățești pe cele vechi. Sunt binevenite împăcările, clarificările unor situații, medierea, consilierea. De asemenea, este o zi potrivită să renunți la lucrurile care nu te mulțumesc sau care nu îți fac bine.

Taur: Gândeşti lucrurile într-un mod pozitiv și ai impresia că și ceilalți te percep mai bine și mai corect. Atitudinea de care dai dovadă contează și ți se va întoarce într-o formă luminoasă atunci când te vei aștepta cel mai puțin. Gândește pozitiv și zâmbește!

Gemeni: În plan profesional pot apărea oportunități bune. Fii atent la semne și indicii și nu rata șansele care se ivesc. Este un cadru astral bun pentru colaborări, alianțe avantajoase, pentru a te alătura unor oameni care gândesc diferit, măreț, curajos.

Rac: Cauți să crești, să te dezvolți, să îți îmbunătățești abilitățile, strategiile, metodele. Începi ziua în forță, ai multe de făcut, dar și dai dovadă de mult randament în sfera profesională și nu numai. Sunt favorizate afacerile externe şi călătoriile.

Leu: Astăzi ieși din zona de confort și te aplauzi singur. Nu aștepţi recompense și gratificări venite din partea celorlalți, ci ieși în față și-ți lauzi cumva singur reușitele, îți expui eforturile depuse, dar și victoriile obținute.

Fecioară: Cuvintele care descriu cel mai bine această zi sunt: competiție, luptă, concurs. Ești curajos, privești lucrurile cu multă determinare și optimism. Știi exact care este obiectivul, ce sacrificii și compromisuri ești dispus să faci, dar și care sunt resursele de care ai nevoie.

Balanţă: Descoperi lucruri, găsești piesele dintr-un puzzle, ai parte de momente de conștientizare, de revelație, de parcă ți s-au deschis ochii cu adevărat și vezi exact cum sunt lucrurile. Este o zi bună pentru alegeri, decizii, pentru contracte, pentru lucru cu hârtiile.

Scorpion: Ai impresia că ceilalți îţi oferă informațiile pe care le cauți, chiar fără a le cere, că îți apar răspunsurile pe neașteptate, că vin soluțiile dorite. Este o zi bună pentru studiu, analiză, tranzacții, calcule, imobiliare, pentru noi proiecte care te entuziasmează.

Săgetător: Te descătuşezi, te eliberezi, lași totul deoparte și te aventurezi. Este un cadru astral bun pentru joacă, distracție, întâlniri cu prietenii, pentru a participa la diverse evenimente sociale și culturale, pentru a te implica în activități care nu legătură cu rutina.

Capricorn: Zi bună pentru investiții, afaceri, pentru tot ce ține de carieră. Apar ocazii pentru a discuta mai multe aspecte cu colegii, puteți organiza sau aranja anumite lucruri, astfel încât să vă fie munca mai ușoară. Sunt favorizate și discuțiile și întrunirile de familie.

Vărsător: Astăzi te concentrezi doar pe părțile pozitive ale lucrurilor din viața ta, pe cele care funcționează cum îți dorești. Primeşti aprobări, sugestii, sfaturi, confirmări, ajutor din partea celorlalţi, iar informațiile care vin spre tine vor fi de bun augur.

Peşti: Ești preocupat de familie, viața de cuplu şi copii mai mult decât de alte sectoare ale vieții. Cauți să-ți îmbunătățești confortul căminului, să te ocupi de grădină, de hobby-uri, de activități care te ajută să te detașezi de problemele și grijile cotidiene.

Vizualizări: 1,773

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: