Horoscop

Valabil pe 16/17 aprilie

Berbec: O să apară cineva care să vă facă viața mai frumoasă și să ajungeți și la căsătorie - e vorba despre cei singuri. Se urnesc niște lucruri și o să vă găsiți de lucru sau o casă, o mașină, se rezolvă ceva foarte important și care v-ar catapulta într-o clasă superioară.

Taur: Se poate să vă alăturați unui grup, unei formații și să le oferiți garanții unor oameni care nu se descurcă singuri în niște situații. Poate veți călători în condiții mai bune dacă duceți mașina în servis și-i mai schimbați niște piese uzate sau o schimbați cu totul, ca să fiți în siguranță.

Gemeni: O să vă fie remarcat talentul, produsele la care ați lucrat se vând și o să găsiți cea mai potrivită piață. O să mai luați câte ceva și pentru casă, printre altele, ca să fie primitoare locuința, că vă plac musafirii să stați la cafea când aveți timp.

Rac: O să vă fie aprobat un credit și o să vă puteți cumpăra o casă ori o mașină, c-aveți mare nevoie. Voi o să tot faceți drumuri și deși o să fie obositor, că pot fi în interes personal, or să fie cu folos, că poate vă duceți la cursuri sau aveți o casă în afara localității în care lucrați.

Leu: Poate luați o decizie referitoare la relația de cuplu și o să vă meargă mai bine. Or să vă intre niște bani și dați fuga să luați cadouri de Paște celor dragi, să nu vă prindă nepregătiți, că o să vă pară rău să-i dezamăgiți pe cei dragi.

Fecioară: Poate vine cineva care și-a dat seama că a greșit față de voi și vrea să repare totul ca să puteți fi împreună - voi decideți. Vi se propune să vă asociați cu niște parteneri de afaceri, să lucrați pe o perioadă determinat și se poate să mai urmeze niște proiecte că o să fie nevoie de voi.

Balanță: Relația cu partenerul de cuplu promite să fie armonioasă și să vă gândiți și la căsătorie. Iar dacă sunteți deja căsătoriți o să vă fie și mai bine. O să aveți posibilitatea de a mai face câte ceva și în particular, dar și să vă schimbați, cu totul, serviciul, dacă aveți nemulțumiri, aici, unde lucrați.

Scorpion: E cineva interesat de voi și o să vă simțiți și voi atrași ca de un magnet de această persoană și se poate creiona o poveste de dragoste. Se poate să-ncercați ceva nou, poate veți lucra cu alți oameni care vin cu idei, strategii care vă atrag și o să experimentați lucruri noi.

Săgetător: Poate vă gândiți să puneți casa la punct să fie frumos de sărbători, mai luați și o mobilă nouă, vreo aparatură de uz casnic. O să vă faceți puțin timp și pentru o preocupare deconecta, vreun hobby care să vă distrugă atenția de la stres, rate, facturi și alte obligații, o să vă puteți destinde.

Capricorn: Se poate să vi se ceară ajutorul într-o chestiune de familie și să vă străduiți să puneți toate resursele în joc să salvați o situație. Se observă o cheltuială mare, poate ați strâns bani să vă luați altă mașină sau altceva costisitor și care ar fi pe placul întregii familii.

Vărsător: Se poate să faceți niște schimbări pe-acasă odată cu curățenia de Paște, să amenajați un spațiu de lucru ori de joacă pentru copii. O reușită în plan financiar, poate vindeți ceva și puneți banii într-un cont ca să aveți pentru o altă investiție la care aspirați de multă vreme, o altă locuință, poate.

Pești: Vi se lansează o invitație de petrecut sărbătorile în alt oraș, poate și afar din țară și o să vă găsiți timp să vă duceți. Se vine cu oferte de lucru, dar s-ar putea s-aveți și voi un plan, o idee de pus în practică și vor fi oameni care să vă susțină, e de încercat.

Vizualizări: 1,286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: