Horoscop

FECIOARĂ
O să rezolvati niste chestiuni mai vechi şi o să apară noi proiecte care or să vă pună în valoare calităţile de necontestat.
Va avea loc o reuşită în plan financiar şi o să vă schimbaţi şi atitudineaca să aveţi o altă alură.
Se poate să vă lansaţi într-o nouă afacere şi să v-alegeţi cu o câștiguri consistente c-aveţi nevoie să vă refaceţi economiile.


BALANŢA
Apare o oportunitate la voi şi o să vă puteţi reinventa, că vreţi să daţi refresh relaţiei şi să vă bucuraţi de viaţă.
Poate vă apucaţi de un nou job, un proiect, un sport sau alegeţi un hobby care să vă destindă, să v-aducă un plus de optimism.
Sunteţi ocupati cu multe activități o să vreţi să le duceţi pe toate la bun sfârşit ca să puteţi începe proiecte noi.


SCORPION
Poate vă pregătiţi să primti prieteni, rude, că aveţi lucruri importante de stabilit, va fi nevoie să va hotarati cu privire la niște alegeri pentru viitor,iar lucrurile or să se deruleze asa cum trebuie.
O să vă surprinda apariția cuiva şi o să vă linistiti în privinţa sentimentelor acestei persoane.
O să vă aveti câştiguri financiare şi poate veţi face unele achiziţii mai îndrăzneţe, fie pentru casa, fie pentru voi.


SĂGETĂTOR
Se poate să întâlniţi pe cineva care să-şi dorească o relaţie pentru că simte compatibilitatea dintre voi şi vi se pară şi vouă că e cea mai potrivită persoană.
Se va găsi o formă de remunerare pentru voi, pentru ce aţi muncit mult în ultima vreme şi o să fie stimulativ pe mai departe.
Voi o să aratati mult curaj şi o să atacaţi un proiect care să v-aducă recunoaşterea publică, să străluciţi.


CAPRICORN
Apar noi proiecte, oportunități care să vă ţină în priză, să vă provoace să arătați resursele latente, ca să vă depăşiţi condiţia, să excelaţi.
Vă interesaţi de studii, de examene, pot fi nişte echivalări, probe eliminatorii şi o să trebuiască să pregătiţi şi banii.
Apare o ieșire în natură pentru weekend să vă duceţi cu familia şi cu prietenii să vă încărcați bateriile, la aer curat.


VĂRSĂTOR
Poate o să aveți o zi mai relaxanta ,sa mergeți intr un loc în care ati vrut să mergeți de mult şi o să fie reconfortant.
Se poate să vă scoată cineva la cafea, să vă facă şi un cadou şi să vă invite şi la sfârşit de săptămână la o porţie de relax.
O şansă de bani din colaborări şi o să încheiați un contract, ca să începeţi altul, să vă asiguraţi un flux financiar.


PEŞTI
O să staţi la masa negocierilor să stabiliți toate condiţiile contractuale ca să le discutaţi înainte de a lua o decizie, să nu vă lăsaţi furaţi de peisaj.
Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie şi mai armonioasă, să daţi deoparte toate neînţelegerile, să fiţi fericiţi dacă discutați cu tact și determinare problemele care vă neliniștesc.
Se poate să-i acordaţi o parte mai mare din timpul liber partenerului de cuplu, să daţi refresh relaţiei.


BERBEC
Veti începe sa lucrați la un nou job și o să treceţi cu brio de perioada de proba, vă găsiţi ceva nou şi incitant de făcut, ca să mai urcaţi o treaptă pe scara socială.
E cineva tânăr care va dă târcoale şi o să apreciaţi vibe-ul persoanei, că nu agreaţi monotonia.
Aveți multa energie și o să vă implicați în tot felul de actitivăți care să vă aduca prestigiu.


TAUR
O sa va relaxați și cei dragi o să vrea sa va caute. Vor apărea cheltuieli neprevăzute dar și noi proiecte care vă vor aduce sume mari de bani. Veți primi apreciere pentru munca depusa și ajutor pentru următoarele proiecte.


GEMENI
Se poate dragostea să vă bata la usa, veți fi înțeleși și sprijiniți. Per total o stare bună tuturor.
Se poate să primiţi o confirmare pentru o colaborare că vi s-a dat OK-ul să începeţi ceva.
V-aţi propus să începeţi o afacere pe care vi-o doriți de multc dar aţi întâlnit greutăți.


RAC
Poate reușiți sa va aprovizionati pentru casă, mai luaţi diverse lucruri pentru interiorul locuinţei şi o să vă bucurați din plin.
Se poate să primiţi noi responsabilităţi de care să fiţi încântaţi că urmează o promovare, o funcţie ceva ce meritați și așteptați de mult.
O să fiţi langa de cei dragi care pun umărul la treburile pe care le-aveţi de terminat şi-o să fie totul mult mai repede.


LEU
Apar provocări noi care nu se vor încheia repede dar o să vă descurcaţi usor, pentru că aveţi energie cât cuprinde.
Exista posibilitatea sa vă găsiţi un sponsor care să vă finanţeze un proiect în care-o să investiţi toată priceperea voastră.
O să verificați actele și demersurile pentru ca totul să iasă așa cum va doriți. Aveți grija sa fiti prea concentrați pe munca și sa nu uitați de cei care țin cu adevărat la voi .

Vizualizări: 810

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: