Horoscop

Berbec

Berbecii lucrează astăzi la birou si pentru familie şi pentru casă, este nevoie de multă implicare dar lucrurile ies foarte bine. Nu cheltuie banii inutil. 


Taur

Taurii au o zi minunată si e aducătoare de bucurie, de imaginație și chiar dacă au treabă de făcut, probabil că lucrează într-un domeniu unde ei efectiv se bucură sau au un har, un dar și un talent. 


Gemeni

Gemenii au o zi cu treabă in casă, în familie, se întâmplă multe lucruri frumoase și e destul de multă veselie și tot felul de surprize. Nici nu știu cine le deschide ușa. 


Rac

Racii au zi plina cu drumuri de făcut, vizite, discuții cu șefii, întâlniri și tot felul de surprize sau întâlniri neașteptate la aceste voiaje pe care le fac astăzi. 


Leu

Leii își cheltuiesc o parte din bani și pe de altă parte, pot obține niște bani. Chiar dacă este weekend pot primi o invitație neașteptată. 


Fecioară

Fecioarele se mobilizează mult azi și sunt foarte inspirate. Tot ce vor face le iese foarte bine și tocmai de aceea, dacă au deschis mailuri, dacă au de vorbit cu diverse persoane, totul le iese, aşa că să pună mâna la treabă. 


Balanţă

Balanțele se bazează pe alte persoane și pot fi surprinse cât de multe persoane se oferă să le sară în ajutor. Asta înseamnă că și recunosc că au nevoie de ajutor și le este răsplătită sinceritatea. În rest, tandrețe, vorbe bune, duioșie și susținere. 


Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua este aducătoare de prieteni, de întâlniri foarte frumoase și spumoase. Sunt foarte încurajați, apreciați, lăudați și susținuți în tot ce au nevoie.


Săgetător

Săgetatorii trebuie să ia niște măsuri sau să vină cu niște idei, cu niște soluții și sunt inspirați, de aceea și ordonează foarte multe lucruri pe care și le-au propus să le rezolve.

 
Capricorn

Pentru Capricorni, ziua este aducătoare de discuții și negocieri privind modul mai potrivit de soluționare a unei probleme de care se ocupă. Poate fi familială, dar poate fi și profesională, și se consultă cu mai multă lume și poate chiar aduc laolaltă niște persoane care conlucrează la rezolvarea unei probleme. De asemenea, drumuri lungi pe care le pot face unii Capricorni.


Vărsător

Pentru Vărsători, ziua aduce suport din partea apropiaților și se pot trezi cu daruri, cu niște facilități pe care aproape că nici nu le-au cerut, dar care apar din senin. Bună colaborare cu partenerul de viață și rezolvare a unor probleme patrimoniale. 


Peşti

Pentru Pești, ziua este aducătoare de vorbe bune, relații bune, complimente, mângâieri și tandrețe. E bine să ceară ajutorul acolo unde nu se descurcă singuri, pentru că vor primi mai mult decât ajutor, și anume prietenii solide. 

Vizualizări: 1,365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: