Horoscop

BALANȚĂ
O să achizitionati câteva lucruri atât pentru casă, cât și pentru voi, că abia acum v-au venit banii care trebuiau.
Se pare că ați rezolvat unele probleme de sănătate, un tratament și-a făcut efectul și plini de energie, la înălțime chiar.
Începeți o viață nouă și care o să vă aducă atât satisfacții trupești, cât și sufletești, vă aflați într-un vârf de formă.


SCORPION
Astăzi o sa descoperiti adevărul din spatele unor situații complicate și o să realizați ce aveți de făcut, că aveți nevoie de liniște și să vă împăcați cu toată lumea.
O să vă bucurați de revederea cuiva care aduce o rază de speranță în viața voastră și o să aveți un echilibru afectiv.
O să faceți rost de bani din surse amicale și o să luați ce aveți nevoie, lucruri pentru casă, pentru familie.


SĂGETĂTOR
Astazi veti primi bani dintr-o sursă colaterală și să vă pregătiți de o plimbare turistică la sfârșit de săptămână, cu prietenii, cu familia, faceți o rezervare.
E bine să nu le dați motiv șefilor să vă aibă în vizor că așa or să vă țină până la primăvară, fiți ponderați.
Se reglează o situație contractuală, o să puteți primi banii și veți știi dacă vă mai luați o colaborare.


CAPRICORN
Astazi vă veți deschide sufletul în timpul unei discuții cu o persoană draga și, uneori, adevărul doare, așa se poate întâmpla și acum. Sau poate că nu.
Veti fi invitat la un eveniment și nu vreți să rămâneți străini de ce se întâmplă în societate.
O să vi se dea un răspuns și veți lua o decizie referitoare la studiile pe care le veți urma sau la niște proiecte particulare.


VĂRSĂTOR
Astazi veti rezolva niște probleme oficiale, poate aveți de semnat acte ori aveți nevoie de un avocat care să vă reprezinte, să vă recuperați banii, bunuri și așa mai departe.
O să vă invite cineva în alt oraș poate sâmbătă, duminică, să fiți martorii unei căsătorii sau cineva sărbătorește o zi de naștere.
E cineva care vă duce dorul și o să vă bucurați că va fi posibil să vă întâlniți cât de curând, pentru că îi împărtășiți sentimentele.


PEȘTI
Astazi e posibil să puteți semna, în cele din urma un contract și să vă eliberaţi din punct de vedere financiar, că nu o să mai fie nevoie să faceți economie la sânge.
Sunt niște accente în sfera sănătății și nu ar strica să vă faceți un set de analize medicale, să vă asigurați că sunteți bine, zdraveni.
O să semnați acte, vi se netezește drumul spre succesul în afaceri și o să vă meargă bine și sufleteşte.


BERBEC
Astazi veti fi cautat de cineva drag care a lipsit, posibil și o să fiți tentați să-i dați crezare, dar tot inima o să vă spună adevărul.
O să vă bucurați de suport din partea unor oameni care vă apreciază la justa valoare și o să vă mai și relaxați printre picături.
Inițiativele vă reușesc, o să vă ghidați după fler să dați lovitura în afaceri. Urmați-vă visul!


TAUR
Astazi vă veți face timp și pentru activitatea preferată care, unora dintre voi, o să vă aducă și bani dacă o să vă intersectați cu niște business-uri.
Primiți vești mai de departe din lume și poate vă cheamă prietenii să petreceți și voi măcar un weekend pe acolo.
V-a picat cu tronc cineva tânăr, șarmant, și o să vă meargă bine în relație, dacă sunteți liberi de contract, de căsătorie.


GEMENI
Astazi niște prieteni care se gândesc în continuare la voi vă vor cauta si primiți un răspuns afirmativ din partea cuiva.Totul se remediază.
Or să vină niște bani și o să tot cheltuiți cu frenezie, dar poate vă puneți casa la punct, ori mașina înghite bani, cu reparațiile.
O să vă recuperați niște bani pe care-i credeați pierduți, dar Mercur și-a revenit din retrogradare. Vi-i înapoiază.


RAC
Astazi veti primi ajutor și o să faceți progrese în sfera profesională, dar și acasă vă ajută ai voștri cu munca în gospodărie și cu aprovizionarea.
O să vă bucurați de o mai ușoară trecere la șefi și n-o să ratați ocazia să solicitați o mărire oricât de mică de salariu.
O să vă întâlniți cu niște oameni care vă invită să luați parte la o activitate de grup, care v-ar destinde.


LEU
Astazi veți recupera banii rătăciți pe undeva și vi se acordă eventual și un împrumut, și o să vă descurcați bine cu banii în perioada asta, că ați tot făcut economii de o vreme încoace.
Relația cu colegii de la școală, de serviciu, devine mai strânsă și o să aveți succes împreună.
Poate plănuiți o plecare de sfârșit de săptămână cu grupul de prieteni și alegeți destinație, cazare etc.


FECIOARĂ
Astăzi veti lucra la proiectele noi și o să aveți poate de câștigat că aveți energie, sunteți în formă și mai sunt în jurul vostru oameni care să vă susțină, la o adică.
Vin de undeva mai mulți bani, poate și pentru că o să câștige în plus partenerul de cuplu, dar și voi.
O să vă reinventați, că ați găsit drumul spre succes, dar și spre inima partenerului de suflet și vă puteți căsători.

Vizualizări: 2,272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: