Horoscop

Berbec

Zi favorabilă studiului şi comunicării. Puteţi obţine câştiguri importante din tranzacţii financiare. În partea a doua a zilei, sunteţi anunţat că trebuie să plecaţi într-o călătorie în interes de afaceri, iar partenerul de viaţă este nemulţumit. Intuiţia vă ajută să luaţi cea mai bună decizie.

Taur

Nervozitate vă poate pune într-o situaţie neplăcută în cămin. Păstraţi-vă calmul şi dedicaţi-vă unor activităţi de rutină. N-ar strica să fiţi mai tandru cu partenerul de viaţă.

Gemeni

Puteţi obţine cu uşurinţă mici câştiguri financiare, însă vă recomandăm să fiţi prudent şi să evitaţi speculaţiile de orice fel. În partea a doua a zilei, reuşiţi să tensionaţi relaţia cu partenerul de viaţă. Se pare că aveţi o idee fixă în legătură cu schimbarea stilului de viaţă. Ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă!

Rac

Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă mai veche a familiei. În cursul dimineţii, descoperiţi o ofertă avantajoasă pentru cumpărarea unei case sau pentru un schimb de locuinţă. O persoană mai în vârstă din familie, care este şi finanţatorul principal, se opune cu fermitate acestei iniţiative. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Leu

S-ar putea să plecaţi într-o deplasare neaşteptată. Nu este cazul să regretaţi schimbarea programului: această călătorie poate reprezenta pentru dumneavoastră un nou început. Aveţi succes pe plan social şi financiar. Profitaţi de acest context favorabil, dar aveţi răbdare şi nu forţaţi norocul!

Fecioară

Sunteţi în formă iar relaţiile cu anturajul sunt excelente. Ziua de astăzi este favorabilă investiţiilor, demarării unei afaceri şi călătoriilor în interes personal. În partea a doua a zilei vi se propune o colaborare. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi în luarea unei decizii.

Balanţă

Reuşiţi să faceţi schimbări majore în viaţa dumneavoastră, mai ales pe plan profesional şi în privinţa relaţiilor sentimentale. Azi sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, relaţiile de parteneriat şi călătoriile în interes personal. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Scorpion

În cursul dimineţii sunteţi anunţat că aţi moştenit o sumă mare de bani. Sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte, iar seara vă pregătiţi pentru o călătorie, împreună cu partenerul de viaţă. Ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri. Astăzi sunteţi într-o stare de instabilitate emoţională.

Săgetător

Este momentul să puneţi în practică planurile în legătură cu o afacere foarte promiţătoare. Relaţiile cu partenerul de viaţă pot avea de suferit din cauză că neglijaţi rezolvarea unor probleme familiale care depind exclusiv de dumneavoastră. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă diplomaţie în relaţiile parteneriale.

Capricorn

Preocupat de problemele personale, aveţi tendinţa să neglijaţi căminul. Pentru rezolvarea problemelor importante, vă puteţi baza pe intuiţie, dar şi pe sfaturile partenerului de viaţă. După-amiaza, un prieten vă solicită ajutorul într-o problemă financiară.

Vărsător

Talentul creativ este la cote ridicate şi vă poate ajuta să rezolvaţi problemele profesionale într-un mod original. Relaţiile sentimentale sunt în general bune, dar aveţi tendinţa de a-i face reproşuri nejustificate persoanei iubite.

Peşti

În prima parte a zilei, este posibil să aveţi mici dificultăţi în cămin. Cu o vorbă bună sau un mic cadou, puteţi dezamorsa o situaţie tensionată. O vizită la prieteni, în cursul serii, readuce armonia şi buna dispoziţie în relaţiile parteneriale.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: