HOROSCOP

Berbec

Veştile care sosesc de departe vă întristează şi vă pun serios pe gânduri pentru că începeţi să vă îndoiţi că planurile făcute mai sunt posibile. Poate aveaţi de gând să plecaţi la drum, dar intervine ceva ce vă strică planificarea făcută.

Taur

Vestea care apare azi pe nepusă masă e mai bună decât aţi fi crezut, deci profitaţi imediat de auspiciile norocoase ale acestei surprize. Parcă se rezolvă ca prin farmec o problemă care v-a cauzat mari dureri de cap, deoarece azi apare o soluţie salvatoare la momentul potrivit pentru a reveni toate pe făgaşul normal.


Gemeni

Aveţi nevoie de multă linişte acasă, dar e greu de crezut că familia va respecta dorinţa dumneavoastră. Toţi vor dori ceva de la dumneavoastră şi veţi încerca să vă împărţiţi în aşa fel încât să nu dezamăgiţi pe nimeni.
 
Rac

Discuţiile care se leagă azi gravitează în jurul banilor, dar nu într-un sens negativ, ci ponturile pe care le primiţi ar putea fi profitabile. Staţi cu urechile pâlnie la ce au ceilalţi de transmis, pentru că, dacă puneţi în aplicare aceste sfaturi, aţi putea avea parte de câştiguri frumuşele.

Leu

Trebuie să vă adunaţi puterile să duceţi la bun sfârşit proiectul la care participați de ceva vreme, pentru că sunteţi pe ultima sută de metri. Nu are rost să tergiversaţi lucrurile, pentru că nu mai aveţi ce aştepta, ci ar fi de preferat să căutaţi încheierea potrivită.


Fecioară

Aveţi noroc de un colaborator de nădejde pe care vă puteţi baza întrutotul. Are sfaturi foarte bune pentru proiectul de faţă, pentru că vă povesteşte din experienţa sa de viaţă şi din cunoştinţe acumulate prin studiu aprofundat.

Balanţă

Oricât de mult aţi încerca să vă păstraţi tonusul pozitiv, tot apare ceva care să vă deranjeze. Sunteţi influenţat negativ şi de anturajul în care vă aflaţi, pentru că nu aveţi norocul să fiţi înconjurat de oameni veseli şi optimişti, ci de tot felul de persoane care trec prin momente dificile.

Scorpion

Nu ştiţi cum să reacționaţi la glumele unora: să fiţi tăios şi critic sau să le cântaţi în strună şi să menţineţi acelaşi spirit jucăuş- Nu fiţi atât de sever cu cei care iau totul peste picior, pentru că umorul vă poate scoate uneori din cele mai ciudate situaţii.

Săgetător

Vă simţiţi bine printre ai dumneavoastră şi acordaţi mai multă atenţie celor mici din familie. Vă coborâţi uşor la nivelul lor, de parcă aţi fi de-o vârstă, iar atitudinea dumneavoastră creativă vă este de ajutor să vă faceţi plăcut de copii.
 
Capricorn

Atitudinea dumneavoastră mult prea optimistă îi pune pe gânduri pe unii care vă ştiu ceva mai reticent de obicei. De data aceasta, păreţi foarte sigur pe dumneavoastră şi nu aşteptaţi, ci vă implicaţi cu multă pasiune în noul proiect care se deschide în faţa dumneavoastră.

Vărsător

Aţi aşteptat multă vreme o informaţie pe care o consideraţi vitală pentru continuitatea unui anumit proiect. Așteptarea dumneavoastră a ajuns la final, pentru că aţi putea primi mesajul care vă ţinea ca pe ghimpi înainte şi vă puteţi, finalmente, relaxa.


Peşti

Vă simţiţi bine printre persoane care ţin la dumneavoastră, iar compania caldă în care vă aflaţi este cel mai frumos cadou al acestei zile. Vin tot felul de semnale de afecţiune, de tandreţe, de simpatie de la cei din jur.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: