Cum să ai un corp de invidiat: zumba și o alimentație corectă!

Medicul nutriționist Magdalena Vasile împreună cu instructorul de zumba din Târgu Jiu, Ricarda Filip, le-au arătat targujiencelor cum să aibă un stil de viață sănătos. Secretul, o alimentație sănătoasă și mult dans.

 

 

Proiectul "O ora de nutritie & miscare pentru o viata sanatoasa" a avut loc ieri și a avut drept scop demonstrarea faptului că poți avea un corp de invidiat cu sport și alimentație sănătoasă. Potrivit Ricardei Filip, gazda evenimentului, specialistul nutritionist biolog Magdalena Vasile le-a dezvăluit femeilor secretele nutriției sănătoase. “Am aflat de ce trebuie sa mancam 3 mese principale pe zi, de ce să bem 2-3 litri de apa pe zi, să adoptam o alimentatie variata”, a declarat Ricarda Filip.

Totul a fost completat cu un dans demonstrativ zumba. Ritmurile latine sunt contagioase astfel că în scurt timp se crease o adevărată atmosferă de sărbătoare.  ”Am completat cu "gandirea pozitiva", dacă putem să-i spunem așa, zumba. Zumba înseamnă dans, fitness, distracţie, uşurinţă în mişcare şi calorii arse, pe ritmuri latino. Cel mai important lucru la zumba îl reprezintă muzica şi ritmurile din diferite colţuri ale lumii, punându-se accent pe merengue, salsa, cumbia, reggaeton, samba, flamenco, bellydance, tango, calypso şi quebradita", a explicat Ricarda. Aceasta a amintit ca Zumba se poate practica de toate categoriile de varsta, femei si barbati, iar cursurile se tin in incinta  Gradinitei Teddy.

Galerie foto



Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: