Maria Loga: ”Am fost însărcinată de opt ori cu Măgureanu”

Solista Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului“, Maria Loga, este în acest moment implicată într-un imens scandal mediatic provocat de fostul său soț, Constantin Măgureanu, și el interpret de muzică populară. Invitată miercuri seara la emisiunea lui Cătălin Măruță, Maria Loga a dezvăluit momente incendiare din viața lor intimă, declarând că a fost însărcinată de opt ori cu artistul mult mai tânăr decât ea.

Maria Loga a fost căsătorită și cu un important om de afaceri din Târgu Jiu căruia îi poartă și numele și cu care are în prezent o relație foarte bună, fiind tatăl celor două fiice ale sale.

Maria Loga a declarat ieri în emisiunea Happy Hour, realizată de Măruță, că l-a iubit din suflet pe Constantin Măgureanu, artistul de muzică populară mai mic cu șapte ani decât ea. Aceștia au fost căsătoriți timp de 12 ani timp în care artista a rămas însărcinată de opt ori. A renunțat însă la sarcini deoarece fiecare avea copii din fostele căsătorii. ”Am rămas însărcinată cu Măgureanu de opt ori, am făcut chiuretaj, întreruperi legale de sarcină la medic pentru că nici eu și nici el nu am vrut, în ideea că el are un băiat și eu două fete”, a declarat Maria Loga.

”Am găsit verigheta pe masă”

Artista a mărturisit cum au stat lucrurile în ziua când Măgureanu avea să o părăsească pentru o altă femeie, căreia îi cântase la nuntă. ”În ziua în care m-a părăsit, pe 2 iunie 2004, am plecat eu cu treburile mele, el cu ale lui. Totul a fost perfect, ca doi oameni care se iubesc și s-au iubit. După amiaza am luat masa împreună și a fost foarte tandru, mi-a dat el cu furculița să mănânc și s-a uitat lung în ochii mei ca și când ar fi plecat în armată. Noaptea când am ajuns acasă de la spectacol nu am văzut mașină în curte iar când am intrat în casă am găsit verigheta pe masă. Atunci mi-am dat seama”, a declarat artista de muzică populară din Gorj.

Aceasta nu a dorit să vorbească despre actuala soție a lui Măgureanu, femeia pentru care a fost părăsită. ”Pentru mine nu e o soție, e nimeni și nimic. Ce să-i fac, să-i mulțumesc că mi-a distrus căsnicia, nu sunt eu singura femeie de pe Pământ care am fost părăsită pentru una mai tânără”, a adăugat Maria Loga.

Întrebată de unde a pornit tot acest scandal mediatic la mai bine de opt ani de la divorț, Maria Loga a spus că un CD ar fi de vină. ”Singura mea răbufnire, durerea trădării lui am strigat-o și m-am răzbunat prin cântec. L-a deranjat ultimul meu CD pentru că a decăzut în ochii publicului”, a spus artista.

Constantin Măgureanu a declarat și el într-un scurt interviu că nu îi pare rău că a divorțat de Maria Loga și că nu s-a însurat cu ea din interes. ”Era bine dacă mă ajuta ea la momentul acela, ne-am ajutat reciproc să fim cine suntem. Nu a fost să fie, m-a deranjat că nu știa să respecte omul de lângă ea”, a declarat Constantin Măgureanu.

Vizualizări: 62,704

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: