HOROSCOP

Berbec

Aveți succes în afaceri, dar sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte. Sprijinul cel mai important îl primiți din partea unei persoane mai în vârstă, care vă apreciază corectitudinea. După-amiază s-ar putea să aveți probleme sentimentale, pe care le rezolvați cu ajutorul talentului dumneavoastră de psiholog.

Taur

Un vecin vă invită la o petrecere. Cu acest prilej, sunteți remarcat de o persoană sensibilă. Nu este exclus să legați o prietenie durabilă. Vă puteți baza pe intuiție, dar ar fi bine să ascultați și sfaturile prietenilor.

Gemeni

Chiar dacă sunteți preocupat de probleme personale presante, ar fi bine să acordați mai multă atenție relațiilor cu persoana iubită. O ieșire împreună cu partenerul de viață v-ar ajuta să vă deconectați de la problemele cotidiene și v-ar apropia mai mult de persoana iubită.

Rac

Sunteți în formă și aveți ocazia să rezolvați o problemă financiară a familiei. Puteți să vă ocupați de probleme serioase din domeniul afacerilor și să finalizați lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Este și o zi bună pentru comunicarea cu persoanele mai în vârstă.

Leu

Primiți un cadou din partea unei persoane dragi din familie, de care vă bucurați în mod deosebit. Capacitatea de comunicare este excelentă și vă ajută să rezolvați o problemă financiară. În partea a două a zilei, un prieten vă invită la petrecere. Vă sfătuim să fiți cumpătat.

Fecioara

În cursul dimineții luați o decizie în urma căreia sunteți nevoit să vă schimbați programul. S-ar putea să fiți contactat de câțiva prieteni, cu care faceți pregătiri pentru o petrecere. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor financiare.

Balanța

Ușurința în comunicare favorizează relațiile cu cu cei din jur. Se întrevede o călătorie în interesul familiei. Puteți avea câștiguri mari din activități comerciale.

Scorpion

Aveți succes într-o călătorie în interes de afaceri. Vă sfătuim să aveți răbdare și să evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerii. În partea a doua a zilei reușiți să rezolvați o problemă sentimentală mai veche.

Săgetător

Trebuie să luați o decizie importantă în privința relațiilor cu persoana iubită. În prima parte a zilei sunteți tentat să vă implicați în mai multe activități în același timp. Noroc că vă ajută prietenii!  Puteți obține câștiguri financiare, dar nu din speculații.

Capricorn

S-ar putea să plecați într-o călătorie neprevazută în interes familial. Este o zi favorabilă comunicării și negocierilor. Aveți șanse să finalizați o lucrare în care ați investit mulți bani. Evitați discuțiile în contradictoriu cu un bărbat mai în vârstă!

Vărsător

Zi favorabilă comunicării și călătoriilor în interes de afaceri. Pe plan sentimental, luați o decizie care determină schimbări benefice pentru viitor. Seara sunteți invitat la prieteni. Nu neglijați odihna!

Pești

Primiți un cadou de la persoana iubită, iar prietenii vă invită într-o excursie. În partea a doua a zilei, sunteți nevoit să luați o decizie importantă pe plan sentimental. O veste neplăcută din cursul serii vă schimbă programul pentru mâine.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: