HOROSCOP

Berbec
Din punct de vedere mental, randamentul dumneavoastră atinge limita superioară, ceea ce vă va permite să obţineţi rezultate excelente în activităţile intelectuale pe care doriţi să le duceţi la bun sfârşit.


Taur

Pentru deciziile pe care le aveţi de luat ar fi bine să apelaţi la sfatul unor prieteni care vă vor ajuta să vă puneţi ordine în gânduri. Veţi obţine un sprijin din partea acestora pentru a rezolva o problemă care vă stătea pe suflet de mai mult timp.


Gemeni

Prietenii şi activităţile de divertisment vă vor ocupa cea mai mare parte a timpului liber. Este foarte posibil să aveţi ocazia de a vă implica în colaborări care se vor dovedi avantajoase din punct de vedere financiar.
 

Rac

Veţi avea parte de o mulțime de cheltuieli care v-ar putea ridica probleme serioase. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în activităţi financiare riscante. Pe acasă este posibil să aveţi unele discuţii în contradictoriu, legate de bani.

Leu

Traversaţi o perioadă extrem de agitată, în care veţi avea parte de o mulţime de evenimente minore, care însă vă vor ţine o bună bucată de vreme cu sufletul la gură. De energie nu veţi duce lipsă, dar aveţi tendinţa de a vă implica în mai multe activităţi odată, ceea ce vă va împiedica să obţineţi rezultatele dorite.


Fecioară

Situaţia financiară vă avantajează, deşi cheltuielile pe care le aveţi în plan depăşesc veniturile. Veţi fi tentat să faceţi o investiţie care vă va goli buzunarele, dar vă veţi redresa în cel mai scurt timp.

Balanţă

Astăzi vor fi multe de făcut, veţi avea parte de multă alergătură, iar obstacolele vor apărea ca din senin. Chestiunile financiare vă vor mânca mulţi nervi, dar până la urmă lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi.

Scorpion

Conjunctura astrală vă favorizează, cu condiţia să nu vă grăbiţi câtuşi de puţin. Dacă veţi avea răbdare şi nu veţi sări peste etape este posibil să aveţi parte şi de realizări mai deosebite.

Săgetător

Vă bucuraţi de o creştere a popularităţii, ceea ce v-ar putea aduce şi propuneri de colaborare deosebit de avantajoase. Discuţiile cu partenerul de suflet vă vor nemulţumi, dar spre sfârşitul zilei situaţia se va ameliora treptat.
 

Capricorn

Veţi avea o serie de nemulţumiri în familie pe care, chiar dacă le veţi discuta cu rudele, nu veţi reuşi să le rezolvaţi. Mare atenţie căci nu ar fi exclus nici să se deterioreze ceva pe acasă.

Vărsător

Colaborările vă vor interesa în mod special, dar nu este cazul să acceptaţi ofertele pe care le veţi primi fără o matură chibzuinţă. Relaţia cu partenerul de viaţă ar putea înregistra unele tensiuni dacă nu veţi reuşi să vă controlaţi impulsivitatea.


Peşti

Este foarte posibil să vă bucurați de sprijinul şefilor într-o chestiune care este de mare importanţă. Nu veţi putea miza pe sprijinul colegilor într-o prea mare măsură, dar veţi reuşi să vă descurcaţi fără probleme. Ceva bani veţi câştiga prin intermediul serviciului.

Vizualizări: 68

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: