HOROSCOP

Berbec

Cheltuielile pe care le aveţi sunt desul de consistente şi nu vă permit să faceţi o investiţie de mai mare anvergură. Activităţile intelectuale vă vor da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile, aşa că, dacă aveţi de luat o decizie într-o problemă delicată, conjunctura astrală vă va avantaja.

Taur

Aţi putea primi o sumă de bani care v-ar putea permite să vă puneţi în practică unul din proiectele mai vechi. Vi se va face o propunere de colaborare ce se arată foarte promiţătoare, dar nu este cazul să vă grăbiţi.


Gemeni

Veţi avea parte de o zi agitată, în care veţi avea de făcut o mulţime de mărunţişuri. Dar cum era de aşteptat, sunteţi pregătit atât fizic, cât şi psihic. Aveţi grijă, căci sunt posibile încurcături legate de acte sau o comunicare defectuoasă cu cei din anturajul de la serviciu.
 
Rac

Din nou, situaţia financiară va reveni în atenţia dumneavoastră. Este posibil ca o sumă de bani să fie blocată şi să nu puteţi intra în posesia ei. Aveţi o mulţime de treburi trecute pe ordinea de zi, ceea ce vă va obosi, cu atât mai mult cu cât nu veţi găsi pe cineva cu care să împărţiţi treaba.

Leu

Traversaţi o perioadă în care, deşi munciţi mai mult, totul se rezolvă mai târziu. Perseverenţa vă poate aduce o mulţime de realizări; în schimb nerăbdarea, intoleranţa vă pot încurca lucrurile chiar mai mult decât vă puteţi imagina.

Fecioară

Ar fi cazul să vă preocupaţi mai mult de aspectul exterior. Dacă în program veţi trece şi activităţi de divertisment, vă va fi mult mai uşor să vă regăsiţi echilibrul interior. Dacă doriţi să lămuriţi ceva cu o rudă apropiată, este bine să ştiţi că nu v-aţi ales momentul potrivit.

Balanţă

Operativitatea de care daţi dovadă vă permite să faceţi o mulţime de treburi. Din punct de vedere cerebral, atingeţi un maxim, aşa că ocupaţi-vă de chestiuni pe care până acum le-aţi considerat prea dificile.

Scorpion

Sunteţi nerăbdător să finalizaţi cât mai repede activităţile începute în ultimul timp. Energia nu vă lipseşte, dar aveţi nevoie de puţină relaxare. O activitate de divertisment ar fi binevenită, iar prietenii vă vor face o propunere care vă va scoate din casă.

Săgetător

Farmecul de care dispuneţi vă dă ocazia să vă lărgiţi cercul de prieteni. Acasă, activităţile gospodăreşti devin urgente, dar dispuneţi de suficientă energie, pentru a le finaliza, într-un timp record. Este foarte posibil să primiţi o aprobare, la o cerere mai veche.
 
Capricorn

Este posibil să aflaţi o veste mai puţin plăcută despre cineva din imediata apropiere. Starea generală nu este strălucită, aşa că ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi ce v-ar putea stresa.

Vărsător

Aveţi mult de lucru, atât la serviciu, cât şi acasă. Energia nu vă lipseşte, dar aţi fi vrut să o repartizaţi altfel. Nu aveţi de ales, aşa încât consolaţi-vă cu ideea că măcar veţi rezolva nişte probleme care vă stăteau pe suflet.

Peşti

V-aţi făcut o mulţime de planuri pentru timpul liber, dar o intervenţie de ultim moment va da totul peste cap. La serviciu nu vă este câtuşi de puţin uşor, căci vă confruntaţi cu o situaţie dificilă.


Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: