Bacio, solistul mireselor

Succesul îi surâde tânărului solist Mihai Vulpe, alias Bacio, după apariția sa la ”Românii au talent”, cel mai urmărit show difuzat de ProTV. Gorjeanul este mai mereu ocupat cu apariții la emisiuni de divertisment la televiziuni naționale și este solicitat de importante case de producții pentru a contribui la realizarea albumelor muzicale. În curând Bacio va apărea cu șase piese proprii pe un album cu melodii specifice nunții. Acesta spune că de  melodiile cuprinse pe acest disc se vor bucura și românii din străinătate.

Gorjeanul Mihai Vulpe, care a încântat audiența de la ”Românii au talent” cu melodiile din repertoriul lui Elvis Presley, se autoproclamă ”Solistul preferat al mireselor din Gorj”. Acesta lucrează în momentul de față la un album muzical ce va conține piese specifice, care nu trebuie să lipsească de la un eveniment de acest gen, care trebuie să fie de neuitat. Este singurul album din România de acest gen și este produs de casa de discuri internațională Zoom Records. ”Albumul cu siguranță va fi căutat de miri, mirese, nași și socrii pentru că pe el vor găsi cele mai importante piese care sunt necesare pentru o nuntă perfectă, cum ar fi Valsul mirilor, Marșul triumfal, Brașoveanca sau Perinița. După lansarea albumului în vara aceasta la București în agenda promovării albumului este luat în vedere și un turneu de promovare în cazul comunităților românești din Europa și Canada”, susține gorjeanul Mihai Vulpe. Piesele cu care Bacio va apărea pe album sunt compoziții proprii, printre care se numără  ”Cântec pentru mireasa mea”, ”Iluzia ta”, ”Cerșetorul”.

ALBUM

Nu numai cei din țară se vor bucura de aceste piese, ci și românii din străinătate. ”Albumul va fi distribuit atât în țară, cât și în diasporă, în comunitățile românești din Canada, Germania, Statele Unite și Italia”, spune Mihai Vulpe.

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: