Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

HOROSCOP

Berbec

Puteţi avea succes la studii, în colaborări şi în tranzacţii financiare. Toate acestea vă pot aduce câştiguri importante. După-amiaza sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie. Să nu vă miraţi dacă aveţi parte de o scenă de gelozie!

Taur

Dimineaţa nervozitatea vă poate pune într-o situaţie neplăcută. Riscaţi să declanşaţi o ceartă cu partenerul de viaţă sau cu o persoană mai în vârstă din familie.

Gemeni

În prima parte a zilei, aveţi de alergat în stânga şi în dreapta. Sunteţi indispus şi aveţi tendinţa de a exagera. Nu fiţi încăpăţânat, dacă vreţi să nu vă certaţi cu persoana iubită!

Rac

Începeţi ziua plin de energie şi entuziasm. Aveţi grijă să nu depăşiţi anumite limite şi să nu provocaţi discuţii în contradictoriu cu colegii! După-amiază s-ar putea să aveţi o problemă sentimentală neaşteptată.

Leu

Aveţi ocazia să obţineţi cu uşurinţă câştiguri mărunte, dar vă sfătuim să fiţi prudent şi să evitaţi speculaţiile. După-amiază s-ar putea să aveţi o dispută cu partenerul de viaţă, dacă refuzaţi să mergeţi în vizită la o rudă.

Fecioară

Vă puteţi ocupa de probleme financiare. Aveţi şanse să redresaţi bugetul familiei. Dacă vi se propune o colaborare, ar fi bine să nu refuzaţi. Vă recomandăm să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă.

Balanță

Aveţi multe de rezolvat, aşa că vă sfătuim să vă stabiliţi clar priorităţile. Dimineaţa sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli neprevăzute, dar necesare. S-ar putea să vă ocupaţi de o problemă urgentă a unei persoane dragi din familie.

Scorpion

Este o zi bună pentru a vă pune în practică planurile de afaceri. Puteţi să progresaţi considerabil pe plan financiar. Relaţiile cu colegii şi cu prietenii sunt bune. Din dorinţa de a fi mai independent, s-ar putea să provocaţi discuţii aprinse în familie.

Săgetător

Începeţi ziua hotărât să terminaţi o lucrare în casă. Un bărbat mai în vârstă din familie vă ajută cu bani, dar încearcă să-şi impună punctul de vedere. Dacă nu vă străduiţi să evitaţi o ceartă, riscaţi să rupeţi relaţiile.

Capricorn

Puteţi avea un succes deosebit la întâlnirile de afaceri. Sunt bine aspectate şi relaţiile cu familia şi prietenii. Dimineaţa vă întâlniţi o persoană cu care nu v-aţi văzut de mult timp.

Vărsător

S-ar putea să aveţi o mică neînţelegere cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să rezolvaţi această dispută cu blândeţe. Spre seară, o vizită la prieteni vă poate readuce armonia în cuplu şi buna dispoziţie.

Pești

S-ar putea să fiţi puţin confuz, din cauza problemelor sentimentale. Nu vă încăpăţânaţi să vă rezolvaţi singur toate problemele! Vă sfătuim să acceptaţi ajutorul celor apropiaţi. Sfaturile unei rudenii mai în vârstă vă ajută să evitaţi o ceartă în familie.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: