HOROSCOP

Berbec

Implicarea în activităţi intelectuale vă va permite să vă remarcaţi. La slujbă reuşiţi să fiţi eficient, ceea ce v-ar putea ajuta să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi ceva mai agitată şi nu este cazul să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu.

Taur

Alături de partenerul de suflet aţi putea pune la punct planuri pentru îmbunătăţirea situaţiei financiare. Oricum, chiar dacă nu este prea romantic, de discuţii pe teme pecuniare nu veţi scăpa în această zi.


Gemeni

Nu vă apucaţi de mai multe treburi o dată, căci nu veţi reuşi să finalizaţi mai nimic. N-ar fi rău să apelaţi şi la sprijinul familiei. Sentimentele vă sunt foarte profunde, dar sunteţi cam impulsiv şi din acest motiv aţi putea avea neînţelegeri cu fiinţa iubită.


Rac

Veţi avea unele controverse cu persoana iubită, fără, însă, ca acestea să vă deterioreze relaţia. Suspiciunile se vor demonstra în scurt timp neîntemeiate, aşa că ar fi bine să vi le cenzuraţi. Ar fi de dorit să aveţi un regim alimentar echilibrat căci aţi putea avea probleme de sănătate.

Leu

Încă de la primele ore ale dimineţii veţi fi cam nemulţumit, fără un motiv anume. Aţi dori să lămuriţi unele neînţelegeri mai vechi, iar ocaziile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Calităţile dumneavoastră vor ieşi în evidenţă într-un cerc mai larg de cunoştinţe, ceea ce v-ar putea aduce noi simpatii.

Fecioară

Interesul pentru chestiunile sentimentale este peste nivelul obişnuit, entuziasmul sentimental va atinge limita superioară. Relaţia cu o persoană de sex opus de la serviciu ar putea căpăta noi dimensiuni.

Balanţă

De muncă multă nu veţi scăpa nici în această perioadă. Este posibil să apară situaţii noi, cu care nu vă veţi descurca prea uşor, dar cum nimic nu se dovedeşte a fi urgent, nu aveţi de ce să intraţi în panică.


Scorpion

Unele nemulţumiri mai vechi se vor rezolva, ceea ce vă va face să fiţi mai relaxat, mai înţelegător. Sunteţi ceva mai romantic, mai implicat în relaţia de dragoste, ceea ce vă poate ajuta să vă bucuraţi de aprecierea partenerului.

Săgetător

Starea de nelinişte, de agitaţie ce v-a caracterizat o bună bucată de vreme tinde să se accentueze. Nu reuşiţi să vă canalizaţi energia spre scopuri concrete, ceea ce vă face să obosiţi mai repede decât în mod obişnuit.


Capricorn

Sentimentele dumneavoastră vor fi mai puternice în această perioadă. Veţi fi, însă, ceva mai subiectiv, aşa că ar fi bine să nu luaţi decizii fără o matură chibzuinţă în această direcţie. Călătoriile vă vor avantaja din punct de vedere sentimental, şi nu numai.

Vărsător

Din punct de vedere sentimental aveţi toate motivele să fiţi mulţumit. Farmecul de care dispuneţi vă va permite să faceţi o excelentă impresie persoanelor de sex opus. N-ar fi exclus ca partenerul să aibă o realizare de care vă veţi bucura împreună.


Peşti

Va trebui să luaţi o decizie, care vă va obliga la o analiză amănunţită a tuturor aspectelor pe care le implică. Neatenţia şi superficialitatea vă pot costa mult în viitorul apropiat. Ar fi de dorit să nu vă implicaţi în activităţi ce vizează o reuşită imediată şi, mai ales, să daţi dovadă de prudenţă.


Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: