Horoscop

BERBEC

Daca intenționați să faceți schimbări în casă, acum este momentul. Vă puteți baza pe ajutorul rudelor și al prietenilor. Este o zi bună pentru mutat mobila, pentru reparații sau zugrăvit. Sfaturile unei femei ar putea declanșa un scandal cu partenerul de viață. Va sfătuim să fiți prudent și să vă păstrați calmul.

TAUR

Chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat, vă recomandam să nu vă neglijați             sănătatea. Găsiţi-vă timp si pentru odihna! Reusiți să faceți schimbări in cămin, care vă vor îmbunătăți mult viata sentimentală. Sunteți tentat să cheltuiți o sumă prea mare. Vă sfătuim sa fiți prudent, pentru că nu este un moment favorabil investițiilor.

GEMENI

Daca puteți sa plecati intr-o excursie cu partenerul de viața, va recomandăm să nu ezitați. O iesire în mijlocul naturii vă poate apropia și mai mult. Aveți idei originale, apreciate de anturaj, dar vă sfătuim să țineți cont și de părerile celorlalti. Nu vă implicați în activități importante!

RAC

Traversați o perioadă favorabilă relațiilor sentimentale și inițiativelor cu privire la cămin. Dimineața aflați ca nu mai trebuie să plecați într-o delegație. Nu este cazul regretați. Astfel aveti mai mult timp pentru problemele casei. Spre seară, mergeți intr-o vizită la prieteni.

LEU

Începeți o serie de schimbări in camin. Va sfătuim sa tineți cont si de părerile partenerului de viata. Puteți să vă faceți de planuri de viitor. Nu incepeți mai multe treburi deodata, pentru ca s-ar putea să nu terminați nici una! După-amiază primiti un cadou care va impresionează.

FECIOARĂ

Doriți foarte mult să faceti schimbări in și reușiți sa faceti rost de banii necesari. Va recomandăm sa mergeți la cumpărături impreună cu partenerul de viață. Hotărâți-vă de acasă ce doriți sa cumparati!

BALANȚĂ

S-ar putea să primiți un cadou consistent pentru casa. Aveți o zi foarte aglomerată, dar si satisfacția este pe măsura. Dupa-amiază stați acasă împreună cu câțiva prieteni care v-au dat o mâna de ajutor.

SCORPION

Dimineaţa sunteți hotărât sa terminaţi o serie de modificări începute in casa. Va ajuta cu bani o persoană mai în vârstă din familie, dar va încerca sa-si impuna punctul de vedere. Vă sfătuim sa faceți tot posibilul pentru a evita o ceartă. Spre seara, o rudă îndepărtată va da nişte vești nu tocmai bune.

SĂGETĂTOR

Sunteți preocupat de probleme legate de cămin. Dimineața aveți ocazia să cumpărați o casa noua sau sa faceți un schimb de locuință. Partenerul de viață este de acord cu inițiativele dumneavoastră. Va sfătuim să evitați speculațiile. Bazați-vă pe intuiție!

CAPRICORN

Dimineața primiți o sumă importantă și reușiți sa va puneţi in practică planurile de a face schimbări în casă. Puteți să începeți lucrări de reparații sau să zugrăviți. Evitați o ceartă cu partenerul de viață din cauza cheltuielilor pe care le aveți de făcut!

VĂRSĂTOR

Ar fi bine să amânați întâlnirile de afaceri, pentru ca nu vă aflați într-un moment foarte bun. Va recomandăm să nu luați decizii importante. Ar fi bine să vă găsiţi mai mult timp pentru problemele familiei. Seara, faceți planuri pentru o călătorie împreuna cu partenerul de viață.

PEȘTI

Vă concentrați asupra familiei si a căminului. Doriți să cumpărați un obiect de valoare pentru casa. S-ar putea ca o rudă apropiată să vă dea un sfat bun si sa economisiți bani. Nu luați nici o hotărâre fără să vă consultaţi cu partenerul de viață!

Vizualizări: 218

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: