Horoscop

BERBEC

Astăzi nu este indicat sa semnaţi documente oficiale sau sa va ocupaţi de afaceri. Cei din jur nu sunt de acord cu ideile dumneavoastră. Nu va lăsaţi demoralizat si nu renunţaţi la planurile de schimbare! Ar fi bine sa acordaţi mai multa atenţie activităţilor casnice. Pe plan sentimental, totul merge bine si partenerul de viata va ajuta sa depăşiţi toate dificultăţile.

TAUR

Dimineaţa aveţi parte de câteva momente mai încordate, din cauza controverselor cu un coleg sau un partener de afaceri. Reuşiţi să lămuriţi repede neînţelegerea. Va sfătuim sa petreceţi după-amiaza in familie.

GEMENI

Sunteţi indispus din cauza ca vi se anulează o delegaţie. Nu este cazul va faceţi griji, este doar o amânare si nimic mai mult. Ar fi bine sa va ocupaţi de problemele financiare. Relaţiile cu partenerul de viaţă parcurg o perioadă favorabilă.

RAC

Apar neînţelegeri in relaţia cu un partener de afaceri. Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să găsiţi o soluţie de compromis! Pentru a depăşi momentele tensionate de azi, trebuie sa va înarmaţi cu multă răbdare. Evitaţi discuţiile in contradictoriu.

LEU

Partenerul de viata va reproşează ca neglijaţi problemele familiei. Încercaţi să detensionaţi atmosfera, cu puţin tact! Spre seara, aflaţi ca o afacere in care aţi investit mult începe sa meargă.

FECIOARĂ

Este posibil ca persoana iubita sa va înţeleagă greşit dorinţa de libertate. Va sfătuim sa va exprimaţi clar, ca sa evitaţi un scandal. Chiar daca prietenii insista sa petreceţi după-amiază cu ei, va sfătuim sa nu acceptaţi. Încercaţi să păstraţi echilibrul in familie!

BALANȚĂ

Este o zi buna pentru a pregăti planuri de afaceri. Aveţi şanse mari sa va îmbunătăţiţi situaţia financiară. După-amiază s-ar putea sa întârziaţi puţin cu prietenii, ceea ce poate duce la discuţii in familie. Va sfătuim sa fiţi mai atent cu partenerul de viata.

SCORPION

Daca reuşiţi sa vă temperaţi spiritul critic, astăzi puteţi avea succes pe plan financiar. Va recomandam sa aveţi răbdare cu prietenii si cu partenerul de viaţă, ca sa nu ajungeţi la certuri. După-amiază va vizitează o rudă mai în vârsta şi va oferă un cadou de care va bucuraţi foarte mult.

SĂGETĂTOR

Aveţi tendinţa sa fiţi impulsiv si riscaţi sa ii jigniţi pe cei din jur. Va sfătuim sa nu va enervaţi, pentru ca puteţi avea probleme cu sănătatea. După-amiază primişi o suma mare de bani dintr-o colaborare. Tocmai din cauza acestor bani s-ar putea sa va certaţi cu partenerul de viata. Va recomandam sa nu neglijaţi investiţiile necesare pentru casa.

CAPRICORN

Sunteţi tulburat de sentimente contradictorii. Va sfătuim sa fiţi mai prudent in afirmaţii. Nu începeţi mai multe treburi deodată, pentru ca riscaţi sa nu terminaţi nici una! După-amiază va reveniţi si va simţiţi foarte bine in mijlocul familiei.

VĂRSĂTOR

Puteţi avea mari satisfacţii financiare cu prilejul unei călătorii. Este posibil sa cunoaşteţi o persoana mai in vârstă, care propune o afacere. Va sfătuim sa va bazaţi pe intuiţie si sa nu daţi imediat un răspuns. Ascultaţi sfaturile partenerului de viata!

PEȘTI

Se pare ca amânaţi plecarea in concediu, din cauza unor mici probleme de sănătate. Nu va faceţi griji, este suficient să ţineţi regim! Pe plan sentimental, treceţi printr-o perioadă favorabilă şi vă înţelegeţi excelent cu partenerul de viata.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: