Horoscop

BERBEC

Dimineața aveți șansa sa câștigați o sumă mare bani, probabil dintr-o moștenire. Vă sfatuim să amânați intalnirile de afaceri, pentru ca astazi sunteti usor instabil din punct de vedere emotional. S-ar putea sa aveti dificultati de concentrare. Spre seară, vă pregătiți să plecați împreună cu partenerul de viață într-o călătorie în interes de familie.

TAUR

Aveți ocazia să faceți schimbări importante în viața dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Sunt favorizate intalnirile cu persoane importante, relațiile de prietenie si de parteneriat. Tineți cont de intuiție, dar și de ideile partenerului de viață!

GEMENI

Parcurgeți o perioadă favorabilă pe toate planurile. Aveti sanse de reusita atat pe plan financiar, cât și social. Relațiile cu partenerul de viața sunt armonioase si va bucurați de înțelegere în familie. Vă recomandăm să profitați din plin de toate ocaziile care vă apar azi, dar să fiți cumpătat.

RAC

Dimineața, un fost coleg, cu care vă întâlniți întâmplător, va propune un nou loc de muncă. Vă sfatuim să nu va gândiți doar la câștiguri, ci si la obligații. Consultați-vă cu partenerul de viață si nu luati decizii in grabă!

LEU

Intentionați să terminați o lucrare începută mai demult în casă. O rudă apropiată va ajută cu bani, dar incearca sa-si impună punctul de vedere. Fiți diplomat și evitați o ceartă! Spre seară vă vizitează un prieten bun.

FECIOARĂ

Dimineața aveti ocazia sa cumpărați o casă sau sa faceți un schimb de locuință. Întreaga familie este de acord cu inițiativa dumneavoastră, mai puțin o persoana în vârstă, care se opune vehement. Puteți să vă ascultați intuiția.

BALANȚĂ

S-ar putea să fiți putin descurajat de cate probleme aveți de rezolvat. Dacă reusiți să vă mobilizați, puteți face schimbări interesante în casa, pe care partenerul de viață le va aprecia. Fiți atent la cheltuieli! Nu este o zi bună pentru investiții. Va sfătuim să acordați mai mult timp odihnei.

SCORPION

Aveți succes in toate activitatile legate de cămin. S-ar putea să câștigați o importantă sumă de bani, dintr-o afacere. După-amiază puteți să vă faceți planuri de viitor împreună cu partenerul de viață. Spre seara, aflați ca un prieten are probleme cu sănătatea.

SĂGETĂTOR

Aveți reușite pe plan profesional, dar cu pretul unor ore de muncă suplimentare. Atenție la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul dumneavoastră, încearcă să vă atragă într-o ceartă. Partenerul de viata este nemultumit de faptul că trebuie să lucrați peste program. Se pare că după-amiază aveați planificat să mergeți în vizită la o rudă.

CAPRICORN

S-ar putea să aveți discuții dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiară. Se pare că persoana respectivă întârzie să-și achite o datorie. În partea a doua a zilei sunteți predispus la probleme de sanatate sau chiar la accidente. Vă sfătuim să evitați călătoriile.

VĂRSĂTOR

Dacă plecați într-o călătorie, fiți prudent și nu vă grabiți! Există riscul să fiți implicat într-un accident de circulație. Ar fi bine să evitați intalnirile de afaceri, pentru că nu dispuneți de putere de convingere și riscați să încheiați tranzacții dezavantajoase. Aveți întâlniri placute cu prietenii. Nu va neglijați partenerul de viata!

PEȘTI

Dimineața, un grup de prieteni va invită într-o excursie. Dacă acceptați invitația, s-ar putea ca relațiile parteneriale să se tensioneze si chiar să aveți o discuție aprinsă. Partenerul de viață este nemulțumit pentru că sunteti nevoit să vă împrumutați, deși mai aveți si alte datorii. Vă sfătuim să nu luati o decizie de unul singur.

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: