Horoscop

Berbec

Astăzi aveţi noroc la examene. Puteţi să luaţi decizii importante, cu bătaie lungă în viitor. Dimineaţa aflaţi că veţi pleca într-o delegaţie. Aveţi răbdare şi păstraţi-vă optimismul! Schimbările care vor urma vă sunt favorabile.

Taur

Schimbările de la serviciu vă oferă ocazia să vă asumaţi noi responsabilităţi. Şefii şi  colegii vă apreciază iniţiativele. Spre seară, s-ar putea să primiţi veşti bune de la o rudă îndepărtată, despre care nu mai ştiaţi nimic de mult timp. Este posibil sa fiţi invitat la o nuntă.

Gemeni

Vă puteţi ocupa de afaceri şi aveţi ocazia să finalizaţi lucrări începute mai demult. Sunteţi bine dispus şi aveţi capacitatea să luaţi decizii corecte cu privire la problemele financiare. Este o zi favorabilă comunicării cu partenerul de viaţă şi cu prietenii. Vă recomandăm să nu vă uitaţi promisiunile!

Rac

Sunteţi optimist, ceea ce vă ajută să depăşiţi mai uşor grijile de zi cu zi. După-amiază faceţi planuri de călătorie împreună cu întreaga familie. Nu vă bazaţi decât pe banii pe care-i aveţi în casă!

Leu

Zi bună, în care totul vă merge din plin. Sunt favorizate activităţile noi şi relaţiile cu partenerii de afaceri. Puteţi investi, pentru că este o perioadă în care puteţi rezolva orice problema financiară. Spre seară, primiţi musafiri din altă localitate.

Fecioara

Dimineaţa intervin evenimente neprevăzute şi nu vă puteţi respecta programul. Nu vă îngrijoraţi, pentru că schimbările sunt favorabile! Faceţi cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă, care vă ajută să demaraţi o activitate extraprofesională. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile financiare.

Balanţa

Zi favorabilă studiului, călătoriilor în interes personal şi comunicării. Optimismul şi ambiţia vă ajută să treceţi mai uşor peste o deziluzie sentimentală. Sunteţi activ în societate şi simţiţi că prietenii vă sunt aproape. Vă recomandăm să nu neglijaţi odihna.

Scorpion

Aveţi noroc şi reuşiţi să treceţi peste orice obstacol. Puteţi să terminaţi cu bine aproape orice vă propuneţi. Este o zi bună pentru studii aprofundate, examene, lucrări şi proiecte. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune, dar vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie problemelor de familie.

Săgetător

Va puteţi îmbunătăţi considerabil situaţia financiară. Aveţi ocazia să obţineţi cu uşurinţă mici câştiguri, atât de la serviciu, cât şi de pe urma unei afaceri. Sunt şanse să faceţi o investiţie pe termen lung şi planuri legate de pregătirea profesională a cuiva din familie. Vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea. Nu neglijaţi odihna!

Capricorn

Dimineaţa vi se oferă ocazia să demaraţi o afacere. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi, ca să nu luaţi o hotărâre greşită. Pe plan sentimental, relaţiile cu persoana iubită sunt foarte bune. Aveţi ocazia să petreceţi împreună o seară romantică.

Vărsător

Daca vă aflaţi în faţa unei dileme cu privire la o mică afacere, vă sfătuim să nu ezitaţi. Aveţi ocazia să câştigaţi o sumă importantă. Nu neglijaţi problemele de serviciu, pentru că riscaţi o penalizare! Este recomandabil să fiţi cumpătat la masă.

Peşti

Dimineaţa vă preocupă anumite probleme juridice legate de afaceri. Sunteţi nevoit să alergaţi puţin, dar rezultatele sunt pe măsură. Dacă trebuie să faceţi cheltuieli mari, nu vă faceţi griji! Vă veţi recupera banii în scurt timp şi, oricum, vă ajută o rudă.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: