Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop

Berbec

Sunteţi preocupat de problemele profesionale şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale. Nu este o zi bună pentru afaceri. Riscaţi să pierdeţi o sumă importantă. Vă sfătuim să vă limitaţi activităţi de rutină şi să vă odihniţi mai mult.

Taur

Astăzi nu este indicat să vă implicaţi în activităţi importante. Dacă aveţi ocazia să petreceţi după-amiază împreună cu partenerul de viaţa, ar fi bine să nu ezitaţi.

Gemeni

Zi bună pentru afaceri. Dimineaţa sunteţi foarte optimist şi aveţi convingerea că nimic nu vă poate stă în cale. Vă bucură şi faptul că relaţiile cu persoana iubită merg mai bine. Vă sfătuim să vă păstraţi realismul şi să evitaţi speculaţiile.

Rac

Chiar dacă aveţi multă treabă, nu este cazul să vă faceţi griji. Sunteţi într-o formă de zile mari. Singurele dificultăţi pe care le puteţi întâmpină sunt cele de comunicare. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale!

Leu

Aveţi succes în afaceri şi în activităţile casnice. Schimbările pe care intenţionaţi să le faceţi pot fi apreciate, dacă nu uitaţi să cereţi şi părerea celor din jur. Vă sfătuim să nu faceţi exces de zel asumându-vă prea multe responsabilităţi, pentru că există riscul să nu le faceţi faţă. După-amiază vă întâlniţi cu o persoană deosebită.

Fecioara

Nu este o zi prea bună pentru întâlniri cu prietenii şi nici pentru afaceri. Cei din jur nu vă înţeleg corect dorinţa de schimbare. Pe plan sentimental, lucrurile merg mai bine. Vă sfătuim să nu neglijaţi problemele de serviciu.

Balanţa

Dimineaţa vă întâlniţi cu o cunoştinţă cu care nu v-aţi văzut de mult, care vă invită la o petrecere. Vă sfătuim să nu lăsaţi problemele sentimentale să se adune. Fiţi cinstit şi recunoaşteţi-vă greşelile!

Scorpion

Reuşiţi să faceţi o schimbare în relaţiile sentimentale. După-amiază vă simţiţi excelent la o întâlnire cu prietenii. Aveţi grijă să nu monopolizaţi conversaţia! Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie.

Săgetător

Dimineaţa sunteţi pus pe fapte mari şi vă asumaţi o serie de riscuri pentru a rezolva câteva probleme legate de cămin. Partenerul de viaţă vă susţine. Puteţi să încheiaţi contracte avantajoase şi să faceţi învestiţii inspirate, dar vă sfătuim să fiţi prudent.

Capricorn

Este o zi bună pentru a face schimbări în casă. Puteţi să vă apucaţi de reparaţii, reamenajări, zugrăvit etc. Apelaţi la ajutorul prietenilor şi nu lăsaţi pe mâine ce puteţi face azi! S-ar putea ca o persoană mai în vârsta să vă enerveze cu sugestiile sale foarte insistente şi să ajungeţi la discuţii.

Vărsător

Nu vă faceţi planuri stricte pentru azi! Este puţin probabil să vă puteţi respecta programul. Dimineaţa aveţi de alergat pentru a rezolva probleme ale partenerului de viaţă. Este momentul să vă ocupaţi şi de problemele financiare ale familiei. Vă sfătuim să vă ascultaţi intuiţia.

Peşti

Aveţi multe idei constructive, pe care doriţi să le discutaţi cu cei apropiaţi. O rudă mai în vârstă vă face o surpriză plăcută, oferindu-vă sprijin financiar şi moral. Este o zi bună pentru investiţii. Fiţi mai atent cu partenerul de viaţă!

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: