Horoscop

Berbec

Dimineaţa sunteţi nevoit să luaţi o decizie dificilă: vi se propune o colaborare avantajoasă, dar partenerul de viaţă nu este de acord să munciţi în plus. Gândiţi-vă bine înainte să luaţi o hotărâre! Vă sfătuim să nu faceţi excese alimentare.

Taur

Reuşiţi să terminaţi cu bine o activitate importantă. S-ar putea să găsiţi cu greu soluţii la problemele familiei. Nu este momentul să cumpăraţi un obiect de valoare. Cel mai bine ar fi să aşteptaţi până când veţi stă mai bine cu banii.

Gemeni

Intenţionaţi să vă asumaţi mai multe responsabilităţi la serviciu, dar vă temeţi că şeful nu va fi de acord. Relaţiile cu colegii de serviciu se anunţă tensionate. Vă sfătuim să vă gândiţi bine înainte de a acţiona. Stabiliţi-vă clar priorităţile!

Rac

Şefii vă apreciază, dar să nu vă aşteptaţi la felicitări din partea colegilor! Nu este momentul să spuneţi chiar tot ce gândiţi. După-amiază mergeţi în vizită la o rudă mai în vârstă. Vă recomandăm să fiţi prudent în afirmaţii, dacă vreţi să evitaţi o ceartă. Fecioara

S-ar putea să nu mai plecaţi într-o delegaţie, din cauza unei probleme de sănătate. Şefii vor înţelege situaţia. Vă sfătuim să evitaţi certurile, pentru a nu vă agravă situaţia. Acceptaţi ideea că trebuie să vă odihniţi!

Balanţa

Dimineaţa s-ar putea să aveţi probleme la serviciu, din cauza zvonurilor lansate de o femeie invidioasă. La nevoie, puneţi doi colegi faţă în faţă! Spre seară, vă regăsiţi liniştea alături de partenerul de viaţă.

Scorpion

Intuiţia vă ajută să aflaţi de ce şi-a schimbat un prieten atitudinea faţă de dumneavoastră. Temperaţi-vă nervozitatea, pentru că nu rezolvaţi nimic certându-vă! Vă sfătuim să evitaţi speculaiile.

Săgetător

S-ar putea să fiţi nevoit să luaţi o decizie dificilă cu privire la asocierea într-o afacere. Sfaturile unei persoane cu experienţă vă ajută să înţelegeţi că avantajele financiare nu justifică timpul pierdut. Ar fi bine să vă ocupaţi mai mult de partenerul de viaţă şi de familie. Altfel s-ar putea să regretaţi mai târziu.

Capricorn

Vă daţi seamă că o femeie din anturaj vă invidiază. Nu este recomandabil să provocaţi o discuţie. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă discreţie. Vă sfătuim să vă odihniţi mai mult, dacă vreţi să nu aveţi probleme de sănătate.

Vărsător

Relaţiile cu partenerul de viaţă şi cu prietenii sunt excelente. Va recomandăm să fiţi prudent în afaceri. Nu alergaţi după câştiguri uşoare! După-amiază petreceţi momente plăcute în compania celor dragi. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere!

Peşti

Primiţi un cadou cu valoare sentimentală deosebită. S-ar putea să primiţi şi de la serviciu o importantă sumă de bani. Nu sunt recomandate călătoriile în interes personal. S-ar putea să cheltuiţi prea mult şi să vă certaţi cu partenerul de viaţă.

Vizualizări: 218

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: