HOROSCOP

BERBEC

Inca de dimineata comentariile ciudate ale unei persoane te fac sa fii atat de confuz incat sa nu stii cum sa le iei. Nu stii daca ar trebui sa te complimenteze sau sa te insulte. Pentru a evita situatii de acest gen, astazi incearca sa stai prin preajma oamenilor pe care ii cunosti si sa muncesti la proiecte familiare. Faptul ca-ti vei recapata increderea in tine te va face sa vezi lucrurile mai clar.

TAUR

Daca cariera ta este un subiect foarte important, astazi va trebui sa te indrepti spre alte aspecte ale vietii tale. Esti obsedat de slujba ta si asta iti creaza un dezechilibru. Prietenii si membrii familiei se vor simti neglijati pentru ca ai renuntat la timpul petrecut cu ei pentru a munci peste program.

GEMENI

Prietenii nu sunt oamenii care te judeca ci sunt cei care te sprijina neconditionat. Astfel nu trebuie sa-ti ascunzi problemele de ei. Nu vei reusi decat sa-i indepartezi cu aceasta atitudine. Va trebui sa discuti o problema delicata cu o persoana apropiata. Nu te va judeca sau respinge nimeni, asa ca deschide-ti sufletul cu incredere.

RAC

Nu tot timpul poti avea numai armonie in viata. Uneori ai nevoie si sa fii scuturat un pic pentru a te maturiza si invata ce este absolut necesar. Astfel, nu trebuie sa fii timid si sa eviti conflictele. Nu esti cea mai simpatica persoana astazi si nici nu te apreciaza toata lumea dar sigur ai dreptate si trebuie sa le demonstrezi si celorlalti asta.

LEU

Sa ai o viziune asupra ceea ce-ti doresti este un lucru bun dar sa cazi in extrema si sa devii inflexibil ti-ar putea dauna. S-ar putea sa apara o oferta interesanta in viata profesionala dar trebuie sa fii foarte atent daca sa accepti sau nu.

FECIOARA

Ti-e frica sa mergi mai departe in noua ta relatie. Persoana de langa tine pare perfecta dar totusi simti ca ceva nu este in regula. Esti confuz si ingrijorat cand vine vorba de partenerul de viata. Rezerva-ti putin timp astazi si mediteaza la aceste probleme si asigura-te ca nu iti reversi frustrarile asupra celorlalti.

BALANŢA

Esti foarte curios in aceasta perioada si asta te-ar putea aduce in biblioteci sau in orice situatie ce implica studiu. Te apuci sa inveti si sa cercetezi in amanunt detalii despre munca si domeniul tau de activitate. Vrei sa fii pregatit si realizezi astazi ca sunt cateva lucruri care ti-au scapat din vedere.

SCORPION

La serviciu este momentul potrivit in care sa devii angajatul model. Persoane importante de la locul de munca sunt cu ochii pe tine. Renunta la timpul liber in aceasta perioada si daca ai posibilitatea intoarce-te si verifica de doua ori proiectele deja terminate. Astazi trebuie sa te concentrezi doar pe lucruri care au legatura cu cariera ta.

SĂGETĂTOR

Daca ceva ti se pare in neregula astazi, ai incredere in intuitia ta si stai departe de acel lucru. Sfatuieste-i si pe cei dragi sa se fereasca la fel. Poate esti destul de inteligent sa simti necazurile de la distanta dar nu toti au experienta ta. Te vei afla la mijloc astazi, aparandu-i pe cei mai slabi de cei care doresc sa profite de ei. Cei dragi au incredere in tine si nu-i vei dezamagi.

CAPRICORN

Daca esti ingrijorat referitor la sanatatea ta, trebuie sa fii atent la ce-ti comunica intuitia. Stresul cu care te confrunti prin faptul ca nu stii despre ce este vorba este mai rau decat orice ai putea afla ulterior. Este momentul sa preiei controlul si sa arati lumii ce poti. Renunta la treburile nesemnificative si treci la lucrurile importante. VĂRSĂTOR Cineva care si-a incalcat o promisiune fata de tine reuseste astazi sa te calce pe nervi. Cel mai bine este sa-ti exprimi frustrarea fata de aceasta persoana. Chiar daca este sanatos si vei reusi sa te descarci nu e cazul sa devii violent sau sa spui lucruri pe care mai tarziu le vei regreta. PEŞTI Orice s-ar intampla astazi trebuie sa fii stapan pe tine si sa-ti controlezi emotiile. La serviciu nu vei fi dornic de noi colaborari, preferand sa-ti faci treaba singur si retras. Lumea exterioara nu te impresioneaza pur si simplu astazi. Esti preocupat de treburile tale si nu dai importanta niciunui lucru venit din exterior. Afisezi o atitudine calma si sigura pe sine.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: