Horoscop

Berbec

Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Dimineaţă aveţi succes în afaceri, fiind favorizate şi întâlnirile cu prietenii. Vă recomandăm să vă organizaţi munca astfel încât să nu neglijaţi problemele partenerului de viaţă. S-ar putea să fiţi nemulţumit de situaţia financiară, dar nu este cazul să vă faceţi griji.

Taur

Se pare că nu aveţi timp să vă trageţi sufletul, însă hotărârea şi autodisciplina vă ajută să terminaţi tot ce v-aţi propus. Vă sfătuim să profitaţi de această conjunctură favorabilă, pentru că puteţi câştiga atât pe plan profesional, cât şi financiar. Petreceţi seara în mijlocul familiei şi faceţi planuri pentru concediu.

Gemeni

Este un moment favorabil pentru a începe o activitate nouă şi a vă asuma noi responsabilităţi. Puteţi avea succes în activităţi intelectuale şi aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate. O persoană mai în vârstă din familie vă dă sfaturi utile, dar ar fi bine să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă.

Rac

Dimineaţă sunteţi hotărât să vă ordonaţi ideile şi să demaraţi o afacere împreună cu un prieten. Vă sfătuim să acceptaţi sfaturile unei femei şi ajutorul partenerului de viaţă. După-amiază sunteţi anunţat că urmează să plecaţi într-o delegaţie. Nu vă enervaţi dacă vi se modifică programul!

Leu

Reuşiţi să vă redresaţi bugetul cu ajutorul unei sume considerabile, pe care o primiţi la serviciu. Puteţi să vă faceţi planuri pentru o călătorie în interes propriu şi planuri de investiţii pe termen lung. După-amiază este posibil să fiţi invitat la prieteni. Nu-i refuzaţi! Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea.

Fecioara

Vă cumpăraţi un obiect de valoare, cu ajutorul unei rude apropiate. La serviciu, şefii vă apreciază rezultatele, mai ales după ce reuşiţi să rezolvaţi o problemă delicată. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile financiare.

Balanţă

Sunteţi foarte hotărât şi reuşiţi să terminaţi cu bine o activitate importantă, începută zilele trecute. Este momentul să culegeţi roadele muncii depuse în ultima vreme. Nu este exclus să obţineţi avantaje materiale şi să vă afirmaţi în societate. Vă recomandăm să fiţi prudent. Acordaţi mai multă atenţie familiei şi relaţiilor sentimentale!

Scorpion

Sunteţi ambiţios, iar asta se simte atât în activitatea profesională, cât şi în relaţiile parteneriale. Aveţi posibilitatea sa rezolvaţi uşor problemele de serviciu şi de acasă. Vă sfătuim să daţi dovadă de mult tact şi să aveţi răbdare. Ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă!

Săgetător

Aprecierile şefilor vă pot atrage invidia colegilor. Partenerul de viaţă vă reproşează că vă preocupă prea mult problemele de serviciu. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să nu plecaţi urechea la bârfe. Discutaţi pe îndelete cu partenerul de viaţă, ca să lămuriţi toate problemele!

Capricorn

Încrederea în propriile forţe vă stimulează spiritul de iniţiativă. Aveţi calităţi de bun organizator şi se pare că nimic nu poate să vă stea în cale. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt armonioase şi petreceţi clipe plăcute în familie. Vă sfătuim să nu vă supraestimaţi.

Vărsător

Aveţi ocazia să faceţi paşi importanţi în afaceri şi în societate. Dimineaţă aveţi ocazia să încheiaţi un contract avantajos. Înarmaţi-vă cu răbdare, pentru că rezultatele se vor vedea mai târziu. În curând veţi fi deosebit de apreciat în societate.

Peşti

Şefii vă recunosc competenţă, dar să nu vă aşteptaţi la aprecierea colegiilor! Nu este recomandabil să spuneţi chiar tot ce gândiţi! Cei din jur nu vor fi încântaţi. După-amiază este posibil să plecaţi cu partenerul de viaţă într-o vizită.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: