Horoscop

Berbec

S-ar putea să fiţi indispus din cauza unui eşec în afaceri sau a unei discuţii în contradictoriu cu un prieten. Relaţiile cu persoana iubită pot deveni încordate dacă refuzaţi să mergeţi într-o vizită. Vă sfătuim să fiţi mai diplomat în relaţiile cu cei apropiaţi. Încercaţi să vă relaxaţi mai mult!

Taur

Aveţi multe probleme de rezolvat, dar nu prea vă simţiţi în formă. Ar fi bine să nu vă asumaţi riscuri, pentru că este puţin probabil să aveţi succes. Aveţi răbdare şi nu vă lăsaţi dominat de nervi! Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Gemeni

Dimineaţă, aflaţi de la o rudă îndepărtată o veste care vă indispune şi vă dă programul peste cap. Este posibil să plecaţi într-o călătorie lungă, neprevăzută. Dacă circulaţi cu maşină, aveţi mare grijă să nu încălcaţi regulile de circulaţie, pentru că s-ar putea să vă coste o amendă.

Rac

Intenţionaţi să începeţi mai multe treburi deodată. Nu uitaţi că graba strică treabă! Vă sfătuim să nu speraţi la câştiguri uşoare, pentru că nu prea aveţi şanse. Acordaţi mai multă atenţie problemelor familiei!

Leu

Problemele financiare vă îngrijorează. Vă recomandăm să vă păstraţi cumpătul şi să ţineţi cont de sfaturile unui prieten cu experienţă în acest domeniu. Evitaţi speculaţiile, ca să nu aveţi necazuri!

Fecioara

Vă sfătuim să fiţi mai atent la cheltuieli, ca să nu aveţi discuţii cu partenerul de viaţă. Cel mai bine ar fi să mergeţi împreună la cumpărături. Aveţi tendinţa de a critică pe toată lumea şi riscaţi să deterioraţi relaţii importante. Fiţi mai flexibil!

Balanţă

Dimineaţă s-ar putea să fiţi nervos din cauza unor probleme financiare. Dacă nu reuşiţi să vă păstraţi calmul, riscaţi să nu vă terminaţi treaba la serviciu şi să vă certaţi cu colegii. Vă recomandăm să amânaţi deciziile importante şi să nu semnaţi documente oficiale.

Scorpion

Dacă intenţionaţi să faceţi o investiţie, vă sfătuim să nu vă grăbiţi. Nu este o zi bună pentru afaceri. De asemenea, este indicat să nu vă asumaţi riscuri. Starea de nervozitate vă poate afecta relaţiile parteneriale. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unui prieten de încredere, bine intenţionat.

Săgetător

Dacă intenţionaţi să faceţi o investiţie, vă sfătuim să nu vă grăbiţi. Nu este o zi bună pentru afaceri. De asemenea, este indicat să nu vă asumaţi riscuri. Starea de nervozitate vă poate afecta relaţiile parteneriale. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unui prieten de încredere, bine intenţionat.

Capricorn

Dimineaţă nu reuşiţi să vă respectaţi programul, din cauza unor probleme personale. Un prieten vă propune o afacere care v-ar putea aduce venituri frumoase. Pentru orice decizie importantă, consultaţi-vă cu partenerul de viaţă!

Vărsător

Nu este momentul să cereţi o mărire de salariu, pentru că azi nu aveţi şanse să vă faceţi înţeles cum trebuie. Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi de rutină, care nu vă solicită prea mult. După-amiază, reuşiţi să vă liniştiţi alături de partenerul de viaţă.

Peşti

Dimineaţă s-ar putea să primiţi o veste bună de la o rudă din altă localitate. Vă recomandăm să vă temperaţi nervozitatea şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. N-ar fi rău să vă stabiliţi programul împreună. Puteţi să vă ascultaţi intuiţia.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: