Horoscop

Berbec

Nu este o zi bună pentru afaceri sau întâlniri cu prietenii. În schimb, relaţiile cu partenerul de viaţă merg bine. Spre seară, este posibil să aveţi musafiri din altă localitate. Nu neglijaţi odihna!

Taur

Se pare că începeţi ziua cu o discuţie aprinsă cu un bărbat. Sunteţi nervos şi este posibil să aveţi reacţii necontrolate faţă de colegi şi de persoana iubită. Sfaturile unui prieten vă ajută să evitaţi o încurcătură juridică.

Gemeni

Şeful îşi descarcă nervii tocmai pe dumneavoastră. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Ar fi bine să vă petreceţi după-amiază în familie şi să nu ieşiţi nicăieri. Împreună cu partenerul de viaţă, puteţi rezolva o problemă financiară care nu vă dă linişte de multă vreme.

Rac

Dimineaţă s-ar putea să fiţi indispus şi chiar pesimist, din cauza lipsei banilor. Vă recomandăm să nu dezarmaţi. Se vă găsi un prieten care să vă întindă o mâna de ajutor. Ar fi bine să nu vă ocupaţi de afaceri, pentru că nu aveţi prea multe şanse de reuşită. Evitaţi speculaţiile!

Leu

Aveţi de făcut mai multe drumuri scurte în interes de serviciu. S-ar putea să vă loviţi de dificultăţi, probabil birocratice. Nu este o zi bună pentru a începe activităţi sau afaceri noi. Mai mult, există riscul să pierdeţi bani. Vă recomandăm să amânaţi problemele delicate, care necesită putere de concentrare. Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi de rutină.

Fecioara

S-ar putea să fiţi dezamăgit şi neliniştit din cauza unor probleme de familie. Doar partenerul de viaţă mai reuşeşte să vă îmbărbăteze. Vă sfătuim să fiţi atent la bani. Astăzi există riscul să pierdeţi sume mici.

Balanţă

Nu este exclus să vă enervaţi serios pentru că nu vă iese o afacere. Ar fi mai bine să o treceţi la capitolul pierderi, decât să vă consumaţi. Vă recomandăm să fiţi mai atent la serviciu, pentru că riscaţi să intraţi în gura şefilor. Nu este momentul să faceţi planuri de viitor.

Scorpion

Dimineaţă nu sunteţi prea sociabil şi vă cam ocoleşte inspiraţia. Evitaţi o ceartă cu persoana iubită şi amânaţi călătoriile planificate pentru azi! Vă sfătuim să nu alergaţi după câştiguri necuvenite. Există riscul să intraţi în conflict cu autorităţile.

Săgetător

La serviciu, nu este momentul să vă revendicaţi drepturile. Este puţin probabil să aveţi succes. Neînţelegerile din familie contribuie la starea de nervozitate. Vă sfătuim să amânaţi chestiunile importante. Astăzi nu vă puteţi concentra prea bine. Petreceţi seara în familie şi reuşiţi să vă liniştiţi.

Capricorn

Dimineaţă apar probleme neprevăzute care vă determină să vă schimbaţi programul. Un prieten să vă propună o afacere care v-ar ajuta să vă redresaţi financiar. Vă recomandăm să nu luaţi decizii pripite.

Vărsător

S-ar putea să nu reuşiţi să terminaţi la timp ce aveţi de făcut la serviciu. Păstraţi-vă calmul şi evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii! Relaţiile sentimentale trec printr-o perioadă favorabilă şi aveţi şanse să petreceţi clipe de neuitat împreună cu persoana iubită.

Peşti

Sunteţi foarte bine dispus şi optimist, în ciuda unei atmosfere nu tocmai vesele. Vă recomandăm să nu vă detaşaţi prea mult de problemele celor din jur, că să nu fiţi consideraţi nepăsător. Atenţie la orice act pe care îl semnaţi! S-ar putea să vă coste.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: