Horoscop

Berbec

Dimineaţă, lipsa banilor vă determina să amânaţi o călătorie în interes personal, ceea ce vă afectează relaţiile cu partenerul de viaţă. Vă îngrijorează starea de sănătate a unui membru mai tânăr al familiei - un copil sau un frate mai mic. Vă sfătuim să daţi dovadă de mult calm.

Taur

Starea de melancolie vă poate afecta relaţiile sentimentale. Aveţi mari şanse de reuşită în activităţi casnice: curăţenie, reparaţii, mutat mobilă etc. Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie persoanelor vârstnice din familie.

Gemeni

Dorinţa de a vă întâlni cu prietenii vă face să lipsiţi cam mult de acasă. Nu este exclus să aveţi o discuţie cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să vă organizaţi în aşa fel încât să nu afectaţi relaţiile sentimentale. Temperaţi-vă nervozitatea!

Rac

Discuţiile cu persoana iubită vă irită, iar starea de nervozitate vă poate afecta relaţiile sociale. Vă recomandăm să vă exprimaţi clar şi să nu evitaţi comunicarea. Ar fi bine să vă mai temperaţi orgoliul. Sfaturile unui prieten de încredere se pot dovedi foarte folositoare.

Leu

Este posibil să aveţi un conflict cu o persoană mai în vârstă din familie. Tensiunile se pot aplana foarte uşor, cu o vorbă bună. Fiţi mai atent la ce spuneţi, mai ales că astăzi sunteţi mai vorbăreţ ca de obicei! După-amiază s-ar putea să primiţi o veste bună, legată de o afacere.

Fecioara

Relaţiile sentimentale pot avea de suferit dacă refuzaţi să mergeţi într-o vizită la rude. Partenerul de viaţă nu este de acord ca un eşec în afaceri poate fi un motiv pentru a rămâne acasă. Încercaţi să vă limitaţi la activităţi de rutină!

Balanţă

Dimineaţă s-ar putea să vă pierdeţi răbdarea şi să vă certaţi cu cineva din familie, din cauza banilor. Mai mult calm! N-ar strica să vă odihniţi mai mult. Oricum, este recomandabil să evitaţi activităţile care necesită eforturi deosebite.

Scorpion

În prima parte a zilei, aveţi dificultăţi de concentrare, ceea ce vă scoate din sărite. Vă recomandăm să amânaţi deciziile importante. Acordaţi mai mult timp odihnei! Va aşteaptă o săptămâna grea, cu multe probleme de rezolvat. Spre seară, va face plăcere să întâlniţi o persoană cu care nu v-aţi văzut de mult.

Săgetător

S-ar putea fiţi apatic şi, din cauza aceasta, să aveţi probleme sentimentale. Aveţi chef să fiţi lăsat în pace şi să nu faceţi nimic. Oricât de indispus aţi fi, acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite! După-amiază, un prieten vă oferă sugestii preţioase pentru o afacere. Vă sfătuim să nu acţionaţi în pripă.

Capricorn

Aveţi tendinţa de a fi impulsiv. Vă sfătuim să vă calculaţi bine fiecare pas, în special în afaceri şi pe plan sentimental. Ar fi bine să nu faceţi astăzi investiţii şi să evitaţi călătoriile în interes personal. Nu exageraţi cu munca, pentru că puteţi avea probleme cu sănătatea!

Vărsător

Dimineaţă s-ar putea să fiţi indispus şi să nu va purtaţi corect cu persoana iubită. Nu este exclus ca de aici să înceapă o ceartă în toată regula. Vă sfătuim să evitaţi afacerile şi întâlnirile cu prietenii. Spre seară, săriţi în ajutorul unei rude mai în vârstă, care are probleme de sănătate.

Peşti

Aflaţi că trebuie să plecaţi de urgenţă într-o delegaţie, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul, indiferent de situaţie. Nu faceţi investiţii astăzi, pentru că nu este un moment favorabil!

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: