Horoscop

Berbec

Puteţi să începeţi o afacere nouă sau să vă gândiţi la investiţii pe termen lung. Dimineaţa sunteţi în formă şi plin de entuziasm, spre bucuria partenerului de viaţă. Relaţiile cu prietenii sunt excelente. Cei din jur vă apreciază munca. Evitaţi speculaţiile!

Taur

S-ar putea sa reîntâlniţi un prieten vechi care vă propune să faceţi afaceri împreună. Merită să încercaţi, însă ar fi bine să nu renunţaţi la prudenţă. După-amiază sunteţi invitat la o petrecere şi vă hotărâţi să mergeţi în ultima clipă. Vă sfătuim să fiţi cumpătat, mai ales la mâncare.

Gemeni

Sunteţi într-o formă deosebită, de care ar fi bine să profitaţi. Este o zi bună pentru afaceri şi călătorii, dar puteţi avea succes si pe plan sentimental. Aveţi ocazia sa câştigaţi bani în plus, pe lângă salariu. Nu sunt probleme cu sănătatea, dar vă recomandam sa nu exageraţi cu munca.

Rac

Intuiţia vă ajuta să prindeţi o afacere care vă va îmbunătăţi simţitor situaţia financiara. Consultaţi-vă cu partenerul de viaţă! Ar fi bine să acordaţi mai multa atenţie unei persoane mai în vârstă din familie.

Leu

Sunteţi hotărât sa începeţi o viaţă nouă. Puteţi să intraţi in afaceri, pentru ca aveţi şanse să începeţi să lucraţi pe cont propriu. Va sfătuim să dormiţi mai mult, ca să nu vă extenuaţi. Puteţi să ţineţi cont de intuiţie.

Fecioara

După-amiază aflaţi că urmează să primiţi o suma mare de bani, probabil o moştenire. Va recomandam să vă păstraţi capul pe umeri si sa va abţineţi de la speculaţii. Gândiţi-vă şi la aşteptările partenerului de viaţă!

Balanţă

Traversaţi o perioada favorabila pe toate planurile, in care aveţi ocazia să rezolvaţi probleme importante. Nu este exclus sa cumpăraţi o casa noua sau sa faceţi un schimb de locuinţe. Ar fi bine să plecaţi urechea la sfaturile unei persoane mai in vârstă din familie.

Scorpion

Pe plan financiar începe să vă zâmbească norocul. Puteţi câştiga o sumă frumoasă, dacă vă hotărâţi să colaboraţi într-o afacere. Cei din jur au încredere în capacităţile dumneavoastră şi vă cer ajutorul in chestiuni delicate. Va recomandam sa evitaţi orice acţiune care v-ar putea aduce in situaţia de a încălca legea.

Săgetător

Dimineaţa reuşiţi să faceţi rost de banii necesari pentru a începe o afacere. Ar fi bine sa va asociaţi cu un prieten, de preferinţă unul care se pricepe. Preocupat de problemele materiale, riscaţi să neglijaţi relaţiile sentimentale.

Capricorn

Va gândiţi ca aţi putea si dumneavoastră sa începeţi o mica afacere. Fiţi realist si luaţi in serios eforturile care va aşteaptă! Va sfătuim să nu refuzaţi să mergeţi în vizita la rude. Spre seară, primiţi o veste bună de la un prieten.

Vărsător

Aveţi un program foarte încărcat. Sunteţi nevoit să faceţi o mulţime de drumuri. Urmează să plecaţi într-o călătorie importanta. Ar fi bine să îi arătaţi partenerul de viaţă că îi apreciaţi eforturile.

Peşti

Este o zi foarte importanta pe plan sentimental. Fie vă îndrăgostiţi, fie relaţiile cu persoana iubita trec intr-o noua etapa. Va sfătuim să vă păstraţi calmul si sa nu va faceţi griji din cauza banilor. La nevoie, aveţi rude care sunt gata să vă ajute. Nu lăsaţi sa se adune prea multe probleme de serviciu!

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: