Horoscop

Berbec

Se pare că sunteţi nemulţumit din cauză că s-a amânat o călătorie în interes de serviciu. Tot răul e spre bine: astăzi nu sunt recomandate călătoriile lungi. După-amiază puneţi bazele unei colaborări pe termen lung, din care puteţi obţine beneficii materiale substanţiale.

Taur

Schimbările pe care le iniţiaţi în cămin sunt apreciate de membrii familiei, dar vă sfătuim să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă. Vă recomandăm să nu începeţi mai multe activităţi în acelaşi timp, pentru că riscaţi să nu duceţi la bun sfârşit nici una din ele.

Gemeni

Începeţi ziua hotărât să finalizaţi o lucrare începută mai demult în casă. O femeie mai în vârstă din familie vă ajută financiar, dar încearcă să-şi impună punctul de vedere în legătură cu schimbările pe care doriţi să le faceţi.

Rac

Deşi aveţi multe probleme de rezolvat, vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea şi să acordaţi mai mult timp odihnei. Reuşiţi să faceţi schimbări importante în cămin, care contribuie la îmbunătăţirea relaţiilor cu partenerul de viaţă.

Leu

Vă puteţi ocupa de problemele financiare nerezolvate. Dacă vi se propune o colaborare, ar fi bine să o acceptaţi, pentru că vă determină o schimbare în bine în viaţa dumneavoastră. Ar fi bine să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

Fecioară

Sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli neprevăzute. S-ar putea să vă schimbaţi programul în ultimul moment, pentru a vă ocupa de o problemă urgentă a partenerului de afaceri. Se anunţă o zi deosebit de încărcată, aşa că vă sfătuim să vă organizaţi cât mai riguros.

Balanţă

Este momentul să vă concentraţi atenţia asupra problemelor din cămin. Vă puteţi baza pe intuiţie, dar vă sfătuim să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă. După-amiază, o rudă vă solicită sprijinul într-o problemă financiară.

Scorpion

Astăzi puteţi rezolva o problemă financiară care vă frământă de mai mult timp. În prima parte a zilei, este posibil să vi se propună o afacere care v-ar putea redresa bugetul. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile de orice fel.

Săgetător

Aveţi ocazia să puneţi în practică planurile în legătură cu o afacere rentabilă. Relaţiile de prietenie au o evoluţie bună, însă dorinţa dumneavoastră de independenţă ar putea genera tensiuni în familie. Vă sfătuim să fiţi diplomat şi să nu refuzaţi dialogul cu membrii familiei.

Capricorn

Nu vă grăbiţi să începeţi o activitate nouă până când nu le finalizaţi pe cele deja începute. Pentru a avea succes pe plan profesional, trebuie să fiţi perseverent şi inventiv. Din punct de vedere financiar, traversaţi o perioadă de instabilitate. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile.

Vărsător

Sunteţi în formă şi este momentul să demaraţi noi activităţi şi să vă faceţi planuri de viitor pentru cămin. Partenerul de viaţă şi prietenii vă încurajează şi vă ajută. Vă sfătuim să vă detaşaţi de problemele de moment şi să fiţi mai optimist.

Peşti

Astăzi vă bucuraţi de o creativitate deosebită, care vă poate ajuta mult la rezolvarea problemelor profesionale. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă. Relaţiile pe plan sentimental sunt foarte bune.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: