Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop

Berbec

S-ar putea să fiţi indispus şi să nu aveţi chef de nimeni şi de nimic. Riscaţi să vă izolaţi. Vă recomandăm să fiţi mai sociabil. Problemele care vă frământă nu sunt chiar atât de grave cum credeţi.

Taur

Nu este o zi favorabilă călătoriilor şi câştigurilor financiare. Inhibiţia şi lipsa de sociabilitate ar putea să vă conducă la eşecuri în afaceri şi deziluzii în plan social. Relaţiile sentimentale nu au de suferit, dacă acordaţi mai mult timp problemelor partenerului de viaţă.

Gemeni

Astăzi sunteţi puţin inhibat, motiv pentru care puteţi avea dificultăţi de comunicare. Vă recomandăm să evitaţi ieşirile cu prietenii şi mai ales, cu persoanele importante. Evitaţi investiţiile şi nu cumpăraţi obiecte de valoare! Riscaţi să regretaţi.

Rac

Dimineaţa, colegii şi familia fac eforturi să vă scoată din starea de apatie care vă face de nerecunoscut. Ar putea fi de vină oboseala acumulată sau problemele financiare care vă frământă. Vă recomandam să nu luaţi decizii importante de unul singur. Nu începeţi activităţi delicate, care necesită multă atenţie!

Leu

Nu este o zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii. Resimţiţi o stare de inhibiţie care vă împiedică să vă exprimaţi clar. Vă recomandăm să nu faceţi investiţii şi să nu cumpăraţi obiecte de valoare, pentru că s-ar putea să regretaţi. Încercaţi să vă relaxaţi şi să faceţi planuri de viitor, pentru familie!

Fecioară

Astăzi simţiţi nevoia să schimbaţi ceva sau să faceţi lucruri noi. Este o zi favorabilă relaţiilor sentimentale şi treburilor casnice. S-ar putea ca cei din jur să nu vă aprecieze ideile la adevărata lor valoare. Vă recomandăm să nu semnaţi documente oficiale şi să nu faceţi afaceri.

Balanţă

De dimineaţă aveţi multe probleme de rezolvat, dar aveţi suficientă energie pentru a le face faţă. S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi de natură financiară. Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale şi familiei.

Scorpion

Vă sfătuim să o lăsaţi mai uşor cu munca şi să vă aplecaţi mai mult spre problemele sentimentale. Amânaţi-vă proiectele de afaceri, pentru că s-ar putea să pierdeţi o sumă importantă! Vă recomandăm să vă ocupaţi de treburi casnice, de rutină.

Săgetător

De dimineaţă aveţi ocazia să demaraţi o afacere. Vă recomandăm să nu vă pripiţi. Mai staţi două-trei zile înainte de a lua o hotărâre! Astăzi sunt favorizate relaţiile cu partenerul de viaţă şi aveţi toate şansele să petreceţi împreună o seară romantică.

Capricorn

Nu sunteţi prea comunicativ, motiv pentru care relaţiile sociale şi sentimentale pot avea de suferit. Vă recomandăm să nu începeţi activităţi noi să nu începeţi noi afaceri, chiar dacă primiţi propuneri din partea prietenilor.

Vărsător

Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită. Aveţi succes în activităţile legate de familie şi cămin. Vă sfătuim să vă stabiliţi clar priorităţile, ca să nu pierdeţi timpul. Ascultaţi şi părerile partenerului de viaţă!

Peşti

Simţiţi nevoia să vorbiţi cu o persoană de sex opus, despre problemele dumneavoastră sentimentale. Este posibil să credeţi că sunteţi neglijat. Vă sfătuim să nu vă lăsaţi pradă melancoliei. Starea de inhibiţie şi lipsa de sociabilitate ar putea să agraveze neînţelegerile cu persoana iubită.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: