Horoscop

Berbec
Sunteţi plin de voinţă şi de hotărâre şi probabil că astăzi vă veţi afla în fruntea grupului din care faceţi parte. Planurile pe care vi le-aţi făcut pentru această perioadă încep să se lege. Cariera poate să ia o formă mai concretă. Taur
Problemele care vor apărea astăzi sunt mai uşor de rezolvat decât la prima vedere. Deciziile privind cariera sunt simplu de luat, toate ducând în aceeaşi direcţie. Există posibilitatea unei noi relaţii intime, un nou început. Diseară nu ezitaţi să vă ignoraţi responsabilităţile şi să ieşiţi în oraş.

Gemeni

Totul este aşa cum v-aţi dorit. Aveţi o tendinţă spre creativitate şi originalitate în ceea ce priveşte serviciul şi cariera. Prezenţa într-un grup îi face pe cei implicaţi să se calmeze şi să uite problemele care îi macină.

Rac
Astăzi este indicat să vă detaşaţi de responsabilităţi şi de muncă şi să vă relaxaţi. Entuziasmul dumneavoastră pentru activităţile intelectuale şi schimburi de idei face ca astăzi să fiţi foarte comunicativ. Nu aveţi nici o problemă să vă transpuneţi sentimentele în cuvinte.

Leu
Astăzi emoţiile şi trăirile interioare sunt foarte puternice. Puteţi să vă aşteptaţi la ajutor şi bunăvoinţa din partea celor din jur. Simţul datoriei şi al responsabilităţii vă face să uitaţi de ideile şi visele dumneavoastră. Dorinţa de a poseda lucrurile şi fiinţele ce vă înconjoară are un rol important. Fecioară
Ziua de astăzi are toate şansele să înceapă cu dreptul. Relaţiile intime puternice cer mai multă implicare emoţională decât sunteţi decis să le acordaţi. De aceea, cel mai indicat azi este să plecaţi într-o scurtă călătorie pentru a vă limpezi gândurile. Sunteţi plin de energie.

Balanţă
O afacere serioasă cere o concentrare pe măsură. Trebuie să lucraţi şi în puţinul timp liber pe care îl mai aveţi. Astăzi veţi avea prilejul să analizaţi calitatea relaţiei intime pe care o aveţi. Sunteţi dominat de un puternic instinct de a controla tot ce este în jur. Cu un pic de comunicare veţi vedea că ideile sunt apreciate de ceilalţi.

Scorpion
Păreţi în ochii apropiaţilor o persoană excentrică. Astăzi sunteţi capabil să luaţi decizii importante însă fiţi atent; datorită energiei pe care o aveţi, vă enervaţi foarte uşor. Încercaţi să vă controlaţi. Ambiţia se leagă foarte bine cu nevoie de comunicare pe care o aveţi.

Săgetător
Azi vă veţi dedica casei şi familiei. Vă face plăcere să găsiţi soluţii chiar şi la cele mai dificile probleme. Chiar dacă se referă la un puzzle sau o integramă, nu vă veţi lăsa până nu îi daţi de capăt. Pentru a vă simţi bine aveţi nevoie de multă varietate.

Capricorn
Manifestaţi o oarecare impulsivitate pe plan emoţional, pe fondul unor probleme din trecut. Nu daţi cu piciorul la tot ce este nou. Poate cu ajutorul unei relaţii care se va înfiripa astăzi veţi reuşi să treceţi mai uşor peste cea din trecut. Două persoane din familie sau din cercul de prieteni sunt certate.

Vărsător
Aveţi nevoie de sprijin din partea celor din jur. Simţiţi că puteţi comunica şi cu cei care în trecut v-au făcut probleme. Tindeţi să adoptaţi o atitudine autoritară, motiv pentru care păreţi mai în vârstă decât sunteţi. Nu fiţi surprins dacă veţi fi rugat să ghidaţi un nou venit prin firma.

Peşti
Astăzi este una din zilele în care vă simţiţi în formă. Orice faceţi vă va ieşi bine. Simţul de manager este atât de dezvoltat încât veţi ajunge să-i controlaţi pe ceilalţi, în atingerea scopului comun. Nu uitaţi să-i motivaţi pe cei din jur pentru ca aceştia să poată la rândul lor să fie mai eficienţi.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: