Horoscop

Berbec
Prevedeţi anumite lucruri din comportamentul celorlalţi şi din cum reacţionează unii colegi. Un prieten este pe cale să vă afle nişte secrete, dar vă daţi seama la timp, suficient cât să schimbaţi subiectul. Nu este cazul să le spuneţi celorlalţi ce aveţi de gând să faceţi.

Taur
Veţi dori să reporniţi un proiect mai vechi, dar aveţi nevoie de timp şi bani. Este posibil să găsiţi un sponsor pentru proiectul dumneavoastră. Ar trebui însă să evitaţi să vă gândiţi la afaceri deocamdată.

Gemeni
Vă preocupă relaţia cu cei de acasă, care în ultimul timp au fost mai rezervaţi sau aţi observat că ţin faţă de dumneavoastră unele secrete. Ar fi cazul să convocaţi o întâlnire de familie în care să dezbateţi problemele, nu să amânaţi acest lucru.

Rac
Obţineţi, în sfârşit, o sumă de bani pe care o aşteptaţi de mult timp. Veţi cheltui repede banii pe un articol la care visaţi de ceva timp. La birou încă aveţi de-a face cu câteva probleme cu colegii, însă sunteţi determinat să nu fiţi afectat de situaţiile conflictuale. Vă gândiţi cu mai multă încredere la viitor.

Leu
Câştigurile pe care le obţineţi zilele acestea sunt insuficiente pentru a demara proiectele propuse. Se pare însă că timpul vă presează şi orice clipă este importantă. N-ar fi exclus să aflaţi că un prieten apropiat nu este atât de demn de încredere pe cât părea.

Fecioară
În această perioadă veţi asista la o reuniune de familie în cadrul căreia se dezbat lucruri importante. Aţi putea afla că ceilalţi se gândesc să facă o schimbare, poate chiar de casă, lucru care nu vă este tocmai pe plac. Veţi fi susţinut de una dintre rudele apropiate.

Balanţă
Un proiect mai vechi este pe cale de a se finaliza. Starea de spirit este excelentă, însă, o discuţie pe care o aveţi cu un partener de afaceri v-ar putea răvăşi. Oricum, ar fi mai bine s-o lăsaţi pentru începutul de săptămână şi acum să vă relaxaţi. Acasă, vă veţi consuma ceva energie pentru finalizarea unor probleme.

Scorpion
Este posibil să vină în vizită o rudă dintr-o altă localitate, ceea ce vă bucură foarte mult. Veţi fi pus la curent cu ultimele noutăţi, printre care veţi afla şi o veste mai neplăcută despre o persoană care v-a fost apropiată. Vi se va propune o călătorie scurtă. Rivalităţile nu sunt excluse pe plan profesional şi e posibil să rămâneţi dezamăgit de unii dintre colegi.

Săgetător
Drumurile pe care trebuie să le faceţi în aceste zile vă poartă noroc. S-ar putea din întâmplare să vă întâlniţi cu o persoană care vă va face o propunere de afaceri foarte tentantă. Simţiţi o nevoie puternică să despachetaţi, să vă instalaţi comod şi să vă bucuraţi de viaţa pe care o aveţi alături de sufletul-pereche.

Capricorn
Gelozia sau mânia îndreptată împotriva unei persoane de sex opus se va dovedi nemotivată, deci, aveţi grijă să nu întreceţi măsura. Un prieten apropiat vă va ruga să-l susţineţi într-un proiect, şi chiar să îl ajutaţi cu nişte bani.

Vărsător
Trebuie să munciţi mai mult săptămâna viitoare pentru a câştiga mai mulţi bani, însă dorinţa de a scăpa de griji vă va ajuta să treceţi peste orice obstacole. Veţi face rost de o sumă de bani care vă este necesară unei investiţii. O rudă va dori să vă ajute, dar veţi fi nevoit să refuzaţi pentru a nu avea datorii.

Peşti
Deşi încercaţi o mulţime de variante pentru rezolvarea unor probleme, se pare că există câteva obstacole puternice. Încercaţi să analizaţi cu mai multă atenţie problemele cu care vă confruntaţi, poate că veţi descoperi cauza piedicilor.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: