Horoscop

Berbec
Vă consolidaţi poziţia şi vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. Faceţi paşi mici, dar siguri şi aveţi fler în domeniul material. Sunteţi pus într-o situaţie dificilă la locul de muncă din cauza unei lipse de unităţi a colectivului.

Taur
Astăzi sunteţi extrem de exigent atât cu dumneavoastră, cât şi cu cei din jur. Aveţi un tonus excelent şi o stare fizică şi psihică de invidiat. Sunteţi pus în situaţia în care trebuie să refaceţi o parte din muncă din cauza unor erori.

Gemeni
Dacă scrieţi un e-mail sau o scrisoare astăzi, aveţi grijă cum vă alegeţi cuvintele şi ce anume veţi divulga. Conţinutul ar putea să se întoarcă împotriva dumneavoastră. Documentele care vă compromit trebuie distruse sau puse bine.

Rac
În viaţa sentimentală, o relaţie de prietenie ar putea să ajungă la alt nivel, mult mai tandru. Trebuie să vă gândiţi bine însă dacă este un lucru bun şi pentru dumneavoastră. Astăzi vi se fac propuneri, pe care ar fi bine să nu le refuzaţi. Mai târziu veţi vedea şi beneficiile.

Leu
Regretele şi dezamăgirile vor pune stăpânire pe mintea dumneavoastră. Este o zi norocoasă pentru cei care trebuie să fie testaţi într-un fel sau altul. Munca intelectuală se caracterizează printr-o minte limpede şi prin idei originale. În dragoste reuşiţi să vă înfrângeţi reticenţa şi să vă manifestaţi explicit sentimentele faţă de persoana iubită.

Fecioară
Fiţi atent la tendinţa de a simplifica totul într-un mod extrem. Nu încercaţi să puneţi etichete persoanelor care vă înconjoară, refuzând să vedeţi complexitatea personalităţii lor. Altfel riscaţi să vă confruntaţi cu o situaţie dificilă. În dragoste aveţi parte de surprize plăcute din partea partenerului.

Balanţă
E momentul pentru o schimbare. Chiar dacă urmează să semnaţi cel mai important contract al vieţii, nu vă abandonaţi proiectele actuale şi lăsaţi în urmă o situaţie clară. Nu riscaţi să daţi vrabia din mâna pe cioara de pe gard. Scorpion
Simţiţi că vă lipseşte ajutorul în viaţa privată şi veţi fi foarte iritabilă că urmare a acestui fapt. Lucrurile pe care le aveţi în comun cu persoana iubită vă leagă mai mult ca niciodată, mai ales că daţi dovadă de răbdare şi înţelegere.

Săgetător
Intransigenţa şi rigiditatea riscă să creeze o situaţie neplăcută între dumneavoastră şi prieteni. Fiţi mai tolerant cu aceştia. Astăzi vi se cere perseverenţă şi energie, deoarece numai aşa proiectele vor fi încoronate de succes. Vă va fi greu să finalizaţi un proiect important la locul de muncă din cauza dificultăţilor financiare care vă stau în cale.

Capricorn
În dragoste priviţi lucrurile într-o manieră cât se poate de idealistă. Vă puneţi partenerul pe un piedestal şi îl vedeţi într-o imagine creată de dumneavoastră. Ca să vă atingeţi scopul în domeniul profesional, este indicat să terminaţi în timp util ceea ce aţi început.

Vărsător
Aveţi o predispoziţie pentru certuri. Sunteţi irascibil şi ajungeţi mereu în situaţii conflictuale. Aveţi grijă cum vă purtaţi, pentru că această stare v-ar putea aduce prejudicii. În dragoste, senzualitatea este notă dominantă. Dacă sunteţi celibatar, aveţi toate şansele să vă găsiţi azi perechea.

Peşti
Atmosfera de acasă este calmă, mai ales pentru că sunteţi destul de înţelept pentru a trage o linie între neplăcerile de la serviciu şi viaţa personală. Vă îmbunătăţiţi situaţia materială, însă nu vă lansaţi în speculaţii riscante.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: