Nuntă cu fast în familia Triton

Bucurie mare în familia Făină din Țicleni, cea care a pus bazele formației de muzică populară și de petrecere Triton. Unul dintre juniorii formației, Alexandru, se va căsători peste circa o săptămână cu aleasa inimii sale, Elena, o tânără originară din Vâlcea. Nunta se anunță una cu fast, la petrecere fiind invitate nume grele ale muzicii românești.

Alexandru Făină, fiului lui Sorin Făină, membru al formației Triton, are 25 de ani și a cunoscut-o pe aleasa inimii sale, Elena Cristina Udrea, în vârstă de 26 de ani, în urmă cu doi ani, prin intermediului unei rețele de socializare. În urmă cu un an i-a oferit inelul de logodnă, iar acum vor să-și unească destinele în fața Domnului. El lucrează ca jurist la Teatrul "Ion Creangă" din București. Și Elena lucrează tot în Capitală, însă este originară din Vâlcea. Este psiholog organizațional în cadrul Universității Politehnica din București, în subordinea Ecaterinei Andronescu. "Ne-am cunoscut în data de 14 august 2013, ea a fost cea care m-a abordat pe Facebook. A avut o abordare foarte drăguță, la modul "nu obișnuiesc să fac asta, dar te cunosc de undeva". Și de aici a pornit totul. După două săptămâni ne-am văzut la Vâlcea. La sfârșitul lunii iulie 2014 i-am dat inelul de logodnă și la un an după logodnă facem și nunta. Vom locui la București, sperăm ca la anul să ne cumpărăm și o căsuță, iar în timpul liber vom veni și la părinți. Vrem să avem doi copii, exact în ordinea aceasta, băiat și o fată", ne-a mărturisit Alexandru.

tritoni

Cununia civilă va avea loc la Țicleni, în data de 31 iulie, iar cununia religioasă la Peșteana Jiu în data de 1 august, însă petrecerea de după va avea loc la un restaurant din Târgu Jiu. La petrecere sunt așteptați artiști renumiți ai momentului. Circa 300 de invitați sunt așteptați să petreacă. "De partea artistică se ocupă tata și cu unchii mei. Știu că o să vină la petrecerea de la cununie ce va avea loc la noi în curte, la Țicleni, Daniela Gyorfi și Emilia Ghinescu. Ai mei vor să-mi facă foarte multe surprize, și nu știu foarte multe lucruri. Sâmbătă o să avem mai mulți artiști, o să fie ca la spectacol. Lorena de la Etno o să prezinte. O să vină sigur Olguța Berbec, Mariana Ionescu Căpitănescu, este posibil să apară și Puiu Codreanu, la fel și Tinu Veresezan, vom avea și un Dj de la Vâlcea super pregătit, cu sunet, lumini, lasere, aparatură de fum greu, fum normal, gheață carbonică, lumini ambientale și multe altele. Nu ne-am zgârcit, este primul mare eveniment din familie", a mai spus juniorul de la Triton.

Vizualizări: 2,325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: