Horoscop

Berbec
Vă bucuraţi de vară şi aşteptaţi cu nerăbdare vacanţa. Nu grăbiţi lucrurile, aşteptaţi să se întâmple la timpul lor, altfel puteţi avea parte de surprize neplăcute. Se pare că prietenii aduc foarte multă confuzie în viaţa  sentimentală.

Taur
Sunteţi creativ şi plin de idei năstruşnice. Se pare că nu prea aţi făcut exces dacă puteţi să mai aveţi atâta energie după aceste zile obositoare. Dacă sunteţi singur, s-ar putea să descoperiţi că aveţi un admirator secret.

Gemeni
Azi veţi încerca să vă faceţi remarcat cu orice preţ în cercurile de prieteni sau în familie. Nu vă chinuiţi prea mult, pentru că lumea ştie deja cât de special sunteţi. Pe plan financiar veţi avea parte de surprize plăcute.

Rac
Munciţi prea mult în ultima vreme. Nopţile nedormite şi stresul îşi spun cuvântul. În dragoste sunteţi foarte deschis şi comunicativ cu persoana iubită, un prilej tocmai bun să faceţi planuri pentru vacanţă.

Leu
După ce aţi trecut de o perioadă destul de obositoare la serviciu, în care aţi împletit stresul cu mâncatul excesiv cu şi mofturile partenerului, vă aşteaptă o zi de relaxare şi întoarcere la propria persoană. Nu e de mirare dacă cei din jur se vor simţi neglijaţi, dar explicaţi-le că aşa sunteţi dumneavoastră în perioada aceasta.

Fecioară
Azi sunteţi foarte activ în zona comunicării. Este important să transmiteţi mai mult mesajele afective decât pe cele verbale, mai ales în relaţia de cuplu. Este posibil să primiţi o veste bună. Învăţaţi să apreciaţi lucrurile importante din viaţă şi să evitaţi să fiţi superficial în relaţiile cu cei din jur.

Balanţă
Azi este o zi perfectă pentru a vă reevalua priorităţile. Păstraţi o viziune clară şi exprimaţi-vă concis. În dragoste, puneţi în aplicare un plan mai vechi, împreună cu persoana iubită. Vă simţiţi blocat din punct de vedere emoţional şi incapabil să vă exprimaţi sentimentele.

Scorpion
Starea generală este bună şi sunteţi în stare de fapte măreţe. Nu vă suprasolicitaţi însă, deoarece aţi putea avea probleme pe fond nervos. Azi partenerul de viaţă vă va fi alături în tot ceea ce faceţi. Problemele prin care aţi trecut au fost adevărate lecţii de viaţă pentru dumneavoastră şi astăzi vă simţiţi mult mai sigur pe acţiunile pe care le faceţi.

Săgetător
E momentul să învăţaţi ceva din ultimele evenimente. Priviţi spre viitor cu mai mult optimism. O atitudine pozitivă este necesară acum, chiar dacă serviciul vă ocupă tot timpul şi nu mai aveţi când să vă vedeţi cu partenerul de viaţă. Vorbiţi deschis cu el şi vă va înţelege.

Capricorn
Aţi devenit o enigmă pentru partener. Arătaţi că nu aveţi nimic de ascuns, chiar dacă vreţi să vă păstraţi aura de mister. Astăzi veţi primi laude pentru efortul depus în ultima perioadă în acele proiecte în care v-aţi implicat cu adevărat.

Vărsător
Este posibil să vă ceară cineva ajutorul într-un proiect personal. Nu-l refuzaţi, cândva este posibil să aveţi nevoie de ajutorul lui. Pe plan financiar nu staţi prea bine, însă pe seară este posibil să primiţi o veste bună care are legătură cu activitatea profesională.

Peşti
Azi veţi avea o zi agitată. Veţi primi noi proiecte, pe care trebuie să le terminaţi într-un timp foarte scurt. Nici la capitolul dragoste nu staţi prea bine. Este foarte posibil să vă certaţi cu partenerul de viaţă, din cauza stresului. Încercaţi să evitaţi acest lucru.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: