Horoscop

Berbec
Nu contează dacă sunteţi îmbrăcat de paradă sau cu hainele obişnuite; aveţi o anumită strălucire care îi atrage pe ceilalţi. Vă puteţi folosi această putere pentru a-i convinge pe unii să facă exact ceea ce vreţi sau pentru a-i ajuta.

Taur
Deşi aveţi probleme presante de care o să vă ocupaţi azi, trebuie să vă găsiţi timp şi energie şi pentru apropiaţi, aflaţi şi ei în situaţii dificile. În multe cazuri este nevoie doar de suport moral. Şi dacă este nevoie să pierdeţi o noapte pentru a-i ajuta, nu ezitaţi.

Gemeni
Fiţi fericit că toate cele cinci simţuri pe care le deţineţi funcţionează. Se pare că sunteţi atât de bombardat cu mesaje ascunse, invitaţii şi nuanţe încât oricine altcineva ar înnebuni. Sunteţi capabil chiar şi în aceste condiţii de stres să aveţi grijă la investiţii, prieteni, familie, activităţile cotidiene şi pe seară chiar să ieşiţi în oraş.

Rac
Azi veţi fi o gazdă perfectă. Sunteţi plin de voioşie şi dorinţă de comunicare. Nu rataţi momentul şi, în nici un caz, nu-l distrugeţi, ocupându-vă timpul cu persoane care nu vă plac. Staţi cât mai departe de cei care ştiţi că sunt geloşi pe dumneavoastră şi pe viaţa pe care o duceţi.

Leu
Câteodată nu puteţi fi cel care controlează. Azi va trebui să vă mulţumiţi cu statutul de pion. Nu este ceva aşa de rău, ţinând cont că în acest timp veţi putea să vă planificaţi următoarele mişcări. Aşa că cel mai bun lucru pe care-l puteţi face este să lăsaţi nervii deoparte şi să vă gândiţi ce vă poate scoate din necazul în care aţi intrat.

Fecioară
Nu ezitaţi să fiţi tot ceea ce puteţi fi. Dacă nu vă veţi arăta intenţiile cât mai repede, ceilalţi vor intra la bănuieli crezând că le ascundeţi ceva. Este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră sentimentală.

Balanţă
Persoanele care au autoritate asupra dumneavoastră vor avea păreri diferite. Nu uitaţi că în urma experienţelor anterioare aţi învăţat să respectaţi aceste diferenţe de opinii. Puteţi să vă faceţi planuri în legătură cu pornirea unei afaceri

Scorpion
Vei avea parte de un succes casnic sau veţi reuşi să-i faceţi pe cei care au venit în vizită să se simtă bine. Dacă nu aţi făcut nimic pentru a vă pregăti pentru această zi nu ezitaţi să fiţi cât mai creativ. Ceilalţi vă vor remarca. Poate chiar veţi primi o invitaţie la o petrecere sau într-o călătorie.

Săgetător
Vă place să vedeţi expresia de uimire pe feţele celorlalţi. De aceea sunteţi poate una dintre cele mai indicate persoane pentru a vorbi cu copiii. Nu ezitaţi să vă folosiţi talentul în ceva util; petreceţi mai mult timp cu copiii dumneavoastră sau dacă sunteţi profesor nu ezitaţi să organizaţi o excursie.

Capricorn
Veţi descoperi că ceva ce vă doreaţi de mult şi pentru care aţi muncit devine, în sfârşit, al dumneavoastră. Sunteţi încrezător că aţi folosit abordarea corectă, chiar dacă anumite sacrificii au fost necesare. În această după-amiază nu ezitaţi să gustaţi un pic de aventură sau măcar o ieşire cu prietenii.

Vărsător
O relaţie intimă este posibil să-şi facă apariţia. Este important însă să vă păstraţi mintea liberă şi să analizaţi totul cât mai detaşat. Nu uitaţi că sentimentele de iubire trebuie exprimate, altfel ele pot crea o prăpastie între cei doi.

Peşti
Timpul vă presează şi nu o să fiţi în stare să terminaţi tot ceea ce v-aţi propus. Poate că dacă veţi face câteva drumuri pe la cine trebuie veţi reuşi să obţineţi un ajutor important. Aveţi şansa să găsiţi un serviciu mai bine plătit sau să fiţi promovat.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: