O mare vedetă se retrage din showbiz deși are succes ca solistă și actriță

O celebră cântăreață, compozitoare și actriță americană, Lady Gaga, se retrage din showbiz în plin val de popularitate deși nimeni nu se aștepta ca vedeta să ia o astfel de decizie. 

Pentru tinerele soliste sau actrițe care râvnesc la popularitatea de care se bucură acum Lady Gaga, gestul de a se retrage este de neînțeles. La fel și pentru milioanele de fani ale artistei dar, se pare că motivele care o fac să se retragă din lumina reflectoarelor sunt mai importante decât succesul de care se bucură. „Lady Gaga și-a șocat fanii, în ultima intervenție pentru presa străină. Cu o poveste de mare succes în spate și o uriașă dorință de a-și împlini visurile, artista a sugerat că ar putea să dispară din lumina reflectoarelor. Vedeta de la Hollywood a explicat că îi place viața liniștită și că își dorește să nu se afle în centrul atenției. Cântăreața a explicat jurnaliștilor străini că și-ar fi dorit să înțeleagă din tinerețe că un stil de viață mai retras i-ar fi făcut mai bine. Lady Gaga a susținut că este mai mulțumită departe de farmecul celebrității”, a informat plaitech.ro.

Artista admirată de milioane de oameni din întreaga lume și-a șocat astfel fanii. „Sunt interesată să trăiesc mai mult o viață în singurătate. Este foarte plăcut să ai timp să fii singur, să fii expansiv și să știi că ești suficient. (…)    De fapt, nu petrec prea mult timp la Hollywood. Poate că arăt ca și cum aș face-o, pentru că uneori are loc sezonul premiilor și mă vedeți pe covoarele roșii. Stau foarte mult acasă și lucrez. Acesta este lucrul care mă face cu adevărat fericită”, a declarat Lady Gaga, într-o intervenție pentru revista Wallpaper.

Presa străină scrie că artista americană ar putea să își facă apariția la cea de-a 95-a ediție a Premiilor Oscar, ce va avea loc weekendul viitor, la Los Angeles, la Dolby Theatre.

Lady Gaga a fost nominalizată la categoria Oscar pentru cel mai bun cântec original pentru piesa „Hold My Hand” din filmul de succes „Top Gun: Maverick”.

Galerie foto





Vizualizări: 4,382

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: