Horoscop

Berbec
În faţa unui nou drum aveţi tendinţa de a vă nelinişti şi de a alege lucruri care nu vă fac o reală plăcere. Tot ce vreţi este să vă găsiţi locul undeva şi să vă implicaţi trup şi suflet dacă vi se oferă ocazia. Deocamdată, cei din jur sunt destul de sceptici şi nu vă încredinţează sarcini importante.

Taur
Indecizia vă pune capac astăzi, deşi un astfel de comportament nu vă caracterizează în mod normal. Una spuneţi şi alta faceţi, mai ales acasă. Persoana iubită este pusă în faţa unui comportament pe care nu ştie cum să-l gestioneze.

Gemeni
Sfaturile  pline de înţelepciune sunt respinse cu vehemenţă de prieteni. În aceste condiţii vă retrageţi în carapacea proprie şi juraţi că nu veţi mai încerca să ajutaţi pe nimeni niciodată. Analizaţi puţin situaţia şi luaţi în considerare faptul că s-ar putea ca sfaturile pe care le daţi să nu fie potrivite pentru situaţia respectivă.

Rac
Nu vă place tensiunea din jur, de aceea vreţi să înveseliţi puţin asistenţa, dar spiritul de glumă care vă caracterizează este mai degrabă scăpat de sub control şi îi jigniţi pe alţii. Fie că faceţi referire la calităţile fizice ale unora sau la cele intelectuale, oamenilor nu le plac glumele despre ei şi aşa că râdeţi de unul singur.

Leu
Vă justificaţi lipsa de randament într-un mod lipsit de fairplay şi anume daţi vina pe cei din jur care vă tot cer favoruri şi nu vă lasă să vă faceţi treaba. Nu este de mirare că nu aveţi foarte mulţi prieteni, dar în viziunea dumneavoastră scăpaţi basma curată în faţa celor care vor să fiţi eficient.

Fecioară
Partenerul de viaţă este responsabil cu buna dispoziţie şi vă dă unele veşti absolut grozave. Nu vă puteţi stăpâni entuziasmul şi începeţi să sunaţi toţi prietenii pentru ca ei să se bucure alături de dumneavoastră. Pentru prima dată aveţi senzaţia că visurile se împlinesc mai repede decât v-aţi fi aşteptat.

Balanţă
Astăzi sunteţi foarte mulţumit şi vorbiţi doar despre dumneavoastră oriunde ajungeţi, doar că această manieră de comportament în mod clar deranjează chiar şi firile binevoitoare. Ar fi bine să deveniţi ceva mai puţin lăudăros şi să învăţaţi a-i asculta pe cei din jur, care sunt cel puţin la fel de importanţi.

Scorpion
Nevoia de socializare ajunge spre zero astăzi şi nu sunteţi o companie plăcută, absolut deloc. V-aţi săturat să le ascultaţi problemele şi nici nu sunteţi dispus să resimţiţi bucuria celor îndrăgostiţi. Seara o petreceţi singur, evitând chiar şi influenţele familiei care vrea să afle ce se petrece cu dumneavoastră.

Săgetător
Faceţi un pas semnificativ înainte, primul dintre cei mulţi care vor urma. În sfârşit, acceptaţi să conversaţi cu o persoană cu care nu părea să aveţi multe în comun. Se prea poate să descoperiţi că respectiva persoană este chiar amabilă şi să vă placă să staţi de vorbă cu ea.

Capricorn
Toate informaţiile care vă bombardează vor fi de bun augur astăzi dacă ştiţi cum să le gestionaţi fără prea mulţi nervi. Din păcate, nu pare că ştiţi ce să faceţi cu ceea ce aflaţi şi de aceea vă faceţi singur inimă rea. Poate fi vorba despre nişte veşti profesionale pe care le primiţi de la un coleg de muncă ambiţios.

Vărsător
Credeţi că este momentul să ieşiţi în lume dacă sunteţi singur şi aveţi şi carismă, gata să faceţi ceva cuceriri. Puneţi la cale un plan ce nu poate da greş şi îl puneţi imediat în aplicare. La sfârşitul zilei veţi veni acasă cu ceva numere de telefon, dar nimeni nu v-a impresionat în mod deosebit.

Peşti
Sunteţi pregătit să faceţi faţă oricărei provocări. La locul de muncă se iveşte ocazia unei promovări şi sunteţi gata să vă pregătiţi de concurs, convins fiind că nu puteţi avea un concurent pe măsură. Pe plan amoros, totul merge ca la carte, iar pe zi ce trece sunteţi tot mai îndrăgostit de persoana de lângă dumneavoastră.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: