Horoscop

Berbec
Simţiţi un uşor disconfort fizic, care vă epuizează. Nu sunteţi bolnav, însă sunteţi obosit şi stresat. Ar fi ideal dacă aţi putea munci de acasă sau dacă v-aţi lua liber, însă veţi încheia ziua cu bine şi dacă rămâneţi la birou.

Taur
O întâlnire romantică pe care o aşteptaţi demult se va dovedi mai puţin interesantă decât v-aţi fi aşteptat. Apar îndoieli referitoare la această relaţie, dar ţineţi cont că astăzi nu este o zi potrivită să luaţi decizii atât de serioase.

Gemeni
Vă vizitează o cunoştinţă care vă aduce informaţii importante. Aveţi grijă, însă, să nu luaţi de bun tot ce vă spune. În privinţa relaţiilor romantice, aşteptările sunt foarte mari, iar nevoia de intimitate, de asemenea. Sunt, însă, puţine şanse să aveţi parte de întâlniri romantice astăzi.

Rac
Un prieten apropiat sau chiar partenerul vă trimite un mesaj foarte emoţional. Persoana respectivă s-ar putea să fie într-o perioadă foarte intensă din punct de vedere emoţional. Încercaţi să nu îi suporţi confuzia. Fiţi amabil! Dacă vreţi să vă apucaţi de scris, acum este momentul.

Leu
S-ar putea să descoperiţi că aveţi un talent artistic de care nu ştiaţi! Întâmplările de astăzi îl scot la iveală şi este un moment bun, având în vedere că vă simţiţi foarte inspirat. Dacă greşiţi, nu vă judecaţi prea aspru. Nu întotdeauna eforturile depuse ajută la realizarea aşteptărilor.

Fecioară
Membrii familiei vor să facă unele schimbări în locuinţă, dar dacă nu sunteţi de acord, spuneţi-vă părerea. Toată lumea pare că are astăzi păreri diferite. Nu este, însă, cazul să vă enervaţi. Trataţi fiecare discuţie cu calm şi veţi fi mai câştigat.

Balanţă
Întâmpinaţi probleme de comunicare în relaţie, iar asta vă face nostalgic! Vă găsiţi alinare în literatura clasică sau în poezie! Oricât aţi fi de supărat, este foarte important să rezolvaţi neînţelegerile cu persoana iubită. Nu lăsaţi nesiguranţa să vă copleşească şi să vă conducă.

Scorpion
Un prieten apropiat se confruntă cu probleme financiare. Vă cere ajutorul, dar aveţi mare grijă! Sunt mari şanse ca persoana respectivă să nu vă poată da banii înapoi. În plan profesional s-ar putea să aveţi parte de o dezamăgire. Săgetător
Vă plac oamenii, însă uneori sunteţi foarte critic. Astăzi vă este foarte greu să vă integraţi într-un grup şi nu prea aveţi chef să socializaţi. Încercaţi să depăşiţi sentimentul de izolare care vă încearcă şi fiţi amabil cu cei din jur. Dacă sunteţi într-o relaţie, renunţaţi la ipoteze şi suspiciuni.

Capricorn
Vă loviţi de probleme contradictorii din punct de vedere spiritual sau metafizic, iar asta vă face să vă puneţi multe întrebări şi să căutaţi adevărul. Vorbiţi cu un prieten, vă va ajuta mai mult decât credeţi!

Vărsător
Stabiliţi o legătură foarte strânsă cu o persoană dragă. Descoperiţi interese comune sau o vedeţi într-o lumină nouă. Cert este că vă apropiaţi. Veţi avea parte de o experienţă frumoasă, însă înainte să luaţi un angajament, asiguraţi-vă că îl înţelegeţi pe celălalt foarte bine.

Peşti
O situaţie foarte importantă se schimbă. Începeţi să aveţi îndoieli legate de viitor, indiferent că este vorba de carieră sau de relaţia de cuplu. Gândurile sunt dominate astăzi de confuzie. Nu vă simţiţi confortabil ştiind că viitorul este nesigur, iar asta vă agită.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: