Horoscop

Berbec
Vă petreceţi ziua încercând să separaţi pasiunea de posesivitate. Azi e bine să nu vă apucaţi de prea multe probleme. Mai mult ca sigur, nu veţi reuşi să le rezolvaţi în cel mai scurt timp, aşa cum vă doriţi. În schimb, pentru a vă păstra sănătatea şi a vă recupera voia bună, acordaţi-vă mai multe momente libere.

Taur
Planurile nepuse în practică şi proiectele neterminate vă vor da dureri de cap toată ziua. Amânarea lor în continuare va face ca lucrurile să se înrăutăţească. Dacă rămâneţi pasiv,  vă veţi afunda într-o grămadă de proiecte ce se vor aduna. Din punct de vedere sentimental, aveţi impresia că sunteţi blocat.

Gemeni
Veţi vedea că starea romantică vă va ajuta atât în relaţiile cu cei din jur, cât şi în relaţia cu persoana iubită. Partenerul dumneavoastră vă consideră irezistibil şi e de acord cu tot ce-l puneţi să facă. Dacă sunteţi singur, e o zi ideală în care să vă încercaţi norocul.

Rac
Ziua nu va fi tocmai rea, dacă încercaţi să vă păstraţi în domeniul activităţilor mai puţin importante. Diseară, cel mai nimerit este să staţi singur, într-un colţ, pentru a nu-i jigni cu vorbele sau acţiunile dumneavoastră pe membrii familiei sau pe prieteni.

Leu
Faceţi un pas semnificativ înainte, primul dintre mulţi care vor urma. Aveţi parte de o zi satisfăcătoare din punct de vedere amoros. De fapt, momentele minunate de care vă bucuraţi sunt atât de intense încât uitaţi de tot ce e în jur şi vă concentraţi asupra fiinţei iubite.

Fecioară
Atenţia sporită la detalii şi la acţiunile care au loc în jurul dumneavoastră este cheia succesului în această zi. Diseară, fiţi pregătit să rezolvaţi cu ajutorul intuiţiei un mister pe care cineva vi l-a împărtăşit de curând. Balanţă
Astăzi nu este tocmai o zi fastă pentru dumneavoastră. Fiţi atent la ceea ce ziceţi şi, mai ales, la cine aude ceea ce ziceţi. Realizaţi faptul că nimic nu e sigur în viaţă şi se pot întâmpla lucruri atunci când vă aşteptaţi mai puţin.

Scorpion
Combativitatea este arma cea mai puternică în reuşita profesională. Vă confruntaţi însă cu o atmosferă ostilă la locul de muncă. Evitaţi discuţiile încinse şi controversate pentru că unii vă pot răstălmăci cuvintele. Este bine să vă încredeţi în prieteni, însă nu duceţi la extrem această încredere. Nu lăsaţi afecţiunea pentru ei să vă influenţeze conduita.

Săgetător
Dacă aveţi copii, trebuie să vă petreceţi timpul cu aceştia, ocupându-vă de unele probleme cu care cei mici se confruntă. Sunteţi destul de rece şi brutal la serviciu şi nu ezitaţi să daţi vina şi să vă pedepsiţi colaboratorii. Ca să scăpaţi de rutină, vă puteţi face un program diferit de cel obişnuit, puteţi începe un nou hobby.

Capricorn
Ajutorul prietenilor se va dovedi important. Puteţi conta pe aceştia pentru a găsi o soluţie eficientă. La serviciu aveţi parte de succes datorită tenacităţii dumneavoastră. Aveţi grijă de bani şi evitaţi riscurile financiare. Relaţia de cuplu poate fi îmbunătăţită dacă petreceţi mai mult timp împreună, departe de restul lumii.

Vărsător
Ideal ar fi ca astăzi să vă rezolvaţi problemele, dar să nu uitaţi să vă şi distraţi. Diseară, cineva aşteaptă să înveţe de la dumneavoastră lucruri noi. Nu ezitaţi să-i împărtăşiţi din vastele cunoştinţe pentru că vă va mulţumi cu vârf şi îndesat.

Peşti
Obţineţi nişte condiţii de creditare atrăgătoare dacă vă gândiţi să vă schimbaţi locuinţa sau să o reamenajaţi. Situaţia financiară se îmbunătăţeşte. O persoană de sex opus apare în viaţa amoroasă şi vă dă senzaţia că merită încrederea dumneavoastră.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: