Horoscop

Berbec

Capacitatea de concentrare este foarte bună şi vă ajută să rezolvaţi mai uşor toate problemele. Puteţi face planuri de viitor, pentru că aveţi idei excelente, pe care vi le apreciază atât partenerul de viaţă, cât şi partenerii de afaceri. Ar fi bine să ascultaţi şi sfaturile unei persoane cu experienţă.

Taur

Aveţi posibilitatea să rezolvaţi o problemă financiară care vă frământă de mai mult timp. În prima parte a zilei s-ar putea să vi se propună o colaborare. Este un context astral bun pentru a consolida relaţiile profesionale şi personale. Dacă doriţi să vă împăcaţi cu cineva cu care v-aţi certat, profitaţi de acest moment favorabil!

Gemeni

Se anunţă o zi destul de dificilă, cu multe probleme de rezolvat. Sunteţi în formă şi foarte hotărât, aşa că aveţi şanse să realizaţi tot ce v-aţi propus. Eventualele dificultăţi ar putea să fie de natură financiară. Vă sfătuim să nu vă îngrijoraţi, fiindcă este o situaţie trecătoare. Speculaţiile financiare, oricât ar fi de tentante, sunt de evitat azi.

Gemeni

Se anunţă o zi destul de dificilă, cu multe probleme de rezolvat. Sunteţi în formă şi foarte hotărât, aşa că aveţi şanse să realizaţi tot ce v-aţi propus. Eventualele dificultăţi ar putea să fie de natură financiară. Vă sfătuim să nu vă îngrijoraţi, fiindcă este o situaţie trecătoare. Speculaţiile financiare, oricât ar fi de tentante, sunt de evitat azi.

Leu

Sunteţi în formă, atât fizic cât şi intelectual şi puteţi realiza tot ce v-aţi propus. Azi sunt favorizate în special examenele, concursurile şi negocierile. Nu se întrevăd probleme deosebite în plan sentimental. Ar fi bine, totuşi, să fiţi mai atent la problemele partenerului de viaţă.

Fecioară

Un prieten sau un coleg v-ar putea da o veste surprinzătoare, care vă pune pe gânduri. Dificultăţile financiare care v-au îngrijorat în ultima vreme se pot rezolva mai uşor decât credeţi. Astăzi s-ar putea să găsiţi o idee ingenioasă. Este o zi favorabilă studiului şi relaţiilor cu partenerul de viaţă.

Balanță

Simţul practic şi dorinţa de schimbare vă îndeamnă să puneţi la cale o afacere. S-ar putea ca un prieten să vă propună o colaborare promiţătoare. Puteţi lua o decizie realistă, cu condiţia să analizaţi propunerea în detaliu. Nu vă grăbiţi să promiteţi nimic! Vă sfătuim să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă.

Scorpion

Se pare că puneţi la cale o schimbare importantă în viaţa dumneavoastră. Nu este exclus să fie vorba despre un proiect ambiţios de afaceri. Capacitatea de comunicare este excelentă azi. Sunt favorizate şi călătoriile. Vă sfătuim să fiţi atent la cheltuieli.

Săgetător

Un proiect de afaceri mai vechi ar putea intra azi într-o nouă etapă. Colegii şi prietenii vă pot da sfaturi utile. Este o zi bună pentru a face planuri de viitor în ceea ce priveşte locuinţa. Aveţi posibilitatea să rezolvaţi uşor probleme ale familiei.

Capricorn

În plan profesional, intuiţia şi pragmatismul vă ajută să rezolvaţi o problemă complicată. Partenerul de viaţă v-ar putea surprinde cu un gest frumos sau cu un cadou. Spre seară, puteţi petrece câteva ore plăcute în compania prietenilor. Încercaţi să vă faceţi timp şi pentru o persoană mai în vârstă din familie!

Vărsător

În plan profesional, colegii şi superiorii vă apreciază pentru o idee originală, inovatoare, care uşurează munca tuturor. Aveţi mari şanse de reuşită în tot ce faceţi azi, cu condiţia să vă organizaţi riguros şi să vă stabiliţi o listă de priorităţi. Se pare că situaţia financiară nu este strălucită, dar nici îngrijorătoare.

Pești

Capacitatea de comunicare este foarte bună. Contextul astral de azi favorizează negocierea contractelor şi semnarea documentelor oficiale. Anumite probleme casnice par să nu suporte amânare. S-ar putea să fiţi nevoit să faceţi cheltuieli neprevăzute pentru o reparaţie. Puteţi să vă bazaţi şi pe ajutorul unei rude mai în vârstă.

Vizualizări: 1,073

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: