Horoscop

Ce spun zodiile pentru vineri, 27 ianuarie

Berbec
Multă energie este disponibilă astăzi, în zona carierei şi a afacerilor. E momentul să faceţi un pas consistent înainte, ori să treceţi la acţiune spre a vă atinge un obiectiv important. Oricum, vă pregătiţi de schimbări şi începuturi esenţiale, atât în ceea ce priveşte proiectele profesionale, cât şi în ceea ce priveşte anturajul, viaţa socială şi relaţiile.

Taur
Pentru dumneavoastră, este o zi favorabilă demersurilor juridice sau legate de studii, diplome, relaţii cu străinătatea, călătorii. E posibil ca o problemă persistentă să se rezolve astăzi foarte uşor, dacă vă detaşaţi şi aveţi încredere în posibilităţile încă nevăzute şi neştiute.

Gemeni
Traversaţi o perioadă importantă în ceea ce priveşte familia şi tot ce reprezintă spaţiul intim. Acum aveţi claritate, ştiţi exact ce trebuie făcut şi cum să vă creşteţi bunăstarea acasă şi în general. E posibil ca astăzi să aveţi parte şi de nişte daruri, favoruri sau beneficii materiale neanticipate.

Rac
Ziua aduce semne bune şi indicii care să vă ajute în cadrul parteneriatelor şi colaborărilor. Constataţi că nu puteţi înainta păstrând toate relaţiile în forma actuală, aşa că sunteţi nevoit să lăsaţi în urmă unele acorduri. De asemenea, este de bun augur tot ceea ce apare, prin crearea acestui spaţiu nou. Ideal ar fi să funcţionaţi pragmatic şi orientat către soluţii şi rezultate bine stabilite, din aproape în aproape.

Leu
O zi axată pe muncă, în care aveţi mari satisfacţii dacă vă organizaţi eficient timpul şi resursele. Luna în Capricorn vă sprijină să găsiţi soluţii excelente pentru creşterea randamentului, dar şi pentru dezvoltarea unor proiecte şi activităţi în care sunteţi implicat.

Fecioară
Această zi conţine un excelent potenţial creator, iar prezenţa Lunii în Capricorn este şi un agent al iubirii şi deschiderii inimii. Chiar dacă nu aveţi certitudini în aceste privinţe, ba chiar aveţi parte de surprize de tot felul, partea bună este că aveţi energia şi forţa necesare pentru a crea ce vă doriţi şi pentru a iniţia acţiuni clare, concrete şi cu impact pe termen lung.

Balanţă
Luna în Capricorn activează zona familiei şi căminului, a sufletului şi nevoii de intimitate. E o zi bogată în trăiri, dar şi destul de bine organizată până în detaliu, mai ales dacă v-aţi propus să investiţi în casă sau să faceţi nişte îmbunătăţiri în locul în care staţi. Relaţia cu partenerul poate reprezenta o provocare, în sensul că vă sincronizaţi mai greu în această perioadă.

Scorpion
Zona comunicării primeşte multă energie, de la toate planetele prezente în Capricorn. Aşadar, e o zi excelentă pentru scris, pentru studiu, examene, discuţii, negocieri sau regândirea unor relaţii. Dacă v-aţi propus să discutaţi nişte termeni contractuali, astăzi e ziua potrivită.

Săgetător
Zona banilor este cea mai activă astăzi, în sensul că primiţi multă energie pe care o puteţi folosi în direcţii benefice. Concret, este o zi pentru căutarea unor soluţii, de preferat este ca acestea să fie nonconformiste, neobişnuite, pentru a vă stabiliza şi chiar a prospera financiar.

Capricorn
Cu Luna prezentă în zodia dumneavoastră, sunteţi foarte prezent la nevoile personale şi la ceea ce vreţi să faceţi. Adevărul este că aveţi energie cât pentru zece, şi idei tot aşa. Vă bucuraţi şi de suficientă susţinere din exterior, de la prieteni şi cunoştinţe, în schimb nu se poate spune acelaşi lucru despre cei din familie care vă cer destul de multă atenţie şi implicare.

Vărsător
Şedeţi şi cugetaţi. Asta pare să fie nota acestei zile, mai în glumă, mai în serios. Multe planete se întâlnesc în Capricorn, invitându-vă să fiţi discret, atent la ce simţiţi, detaşat de lumea exterioară şi mai ales de poveştile pe care alţii le spun. Totuşi, inspiraţia e la ea acasă, aşa că daţi frâu liber creativităţii, dacă asta simţiţi.

Peşti
E posibil ca această zi să aducă atât reconfigurări ale relaţiilor de prietenie şi ale proiectelor, cât şi consolidări acolo unde simţiţi că merită să duceţi o relaţie la nivelul următor. E o perioadă fertilă pentru dezvoltarea unor proiecte, mai ales dacă ele implică mai mulţi oameni sau activităţi de grup.

Vizualizări: 689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: