Horoscop

Horoscopul zilei de 1 februarie

Berbec
Sunteţi în plină ascensiune profesională, iar această zi va fi mai plină că oricând. Chiar dacă aţi obosit, nu abandonaţi acum traseul pe care aţi pornit. Este un moment bun pentru a vă implica în proiecte colective, astfel munca pe care o veţi depune va deveni mai uşoară şi mai plăcută.

Taur
Banii nu sunt o problemă, dar chiar şi aşa veştile bune continuă să apară şi în aceste zile. Aveţi toate şansele să primiţi o promovare care vă va schimba statutul, dar şi conturile bancare. Încercaţi să nu vă faceţi prea multe iluzii totuşi, pentru că puteţi trece oricând de la bine la rău fără să puteţi face ceva în această privinţă.

Gemeni
Este o zi bună pentru a încerca să vă perfecţionaţi şi să vă îmbogăţiţi cunoştinţele şi în alte domenii. Nu strică niciodată mai multe informaţii şi acest lucru vi se va demonstra în viitorul apropiat. Banii sunt suficienţi pentru nevoile personale, însă luptaţi pentru a câştiga mai mult.

Rac
Banii pot fi subiect de discuţie în familie, însă nu o duceţi atât de rău precum vreţi să pară. Chiar dacă ambiţiile sunt mari, trebuie să aveţi grijă să nu îi neglijaţi pe cei dragi din dorinţa de a câştiga tot mai mult. Mulţumiţi-vă cu ceea ce aveţi şi încercaţi să le împăcaţi pe toate aşa cum aţi reuşit şi până acum. Orice plan măreţ trebuie discutat cu partenerul.

Leu
Dacă sunteţi implicat într-o afacere sau lucraţi într-un grup, atunci trebuie să ştiţi să vă respectaţi partenerii aşa cum o fac şi ei. Chiar dacă ştiţi că aţi muncit mai mult decât ei, nu puteţi susţine că fără ajutorul lor aţi fi putut ajunge aici. Câştigaţi brusc mulţi bani de care aţi face bine să vă bucuraţi împreună, nu doar de unul singur!

Fecioară
Nu duceţi lipsă de bani şi vă descurcaţi destul de bine cu ceea ce câştigaţi, însă tot aveţi nemulţumiri şi temeri. Chiar dacă unele dintre ele sunt justificate şi simţiţi că nu aveţi o anumită stabilitate profesională, e momentul să vă calmaţi şi să trăiţi clipa fără să vă mai gândiţi atât de mult la viitor.

Balanţă
Ţelurile sunt măreţe şi aveţi de gând să profitaţi de orice oportunitate pentru a câştiga mai mulţi bani. Chiar dacă aţi vrea să faceţi multe, nu uitaţi că unele decizii nu trebuie să le luaţi singur. Consultaţi-vă cu partenerul de viaţă ori de câte ori apare şansa de a face o schimbare majoră pe plan profesional ori financiar.

Scorpion
Un eveniment neaşteptat vă va relaxa atât pe dumneavoastră, cât şi pe partener. Cum traversaţi zile mai lejere, aţi putea să planificaţi diverse activităţi interactive, distractive şi inedite care ar putea să alunge monotonia din cuplu. Încercaţi alături de partener să socializaţi mai mult cu prietenii voştri comuni şi să ieşiţi mai des cu aceştia.

Săgetător
În ciuda eforturilor depuse de a câştiga mai mulţi bani, acest lucru nu se va întâmpla nici în aceste zile. Nu vă lăsaţi întors din drum de eşecurile pe care le trăiţi, ci din contră, impulsionaţi-vă din ce în ce mai mult şi daţi tot ce aveţi mai bun. Cu o mai bună organizare şi mai multă implicare veţi avea parte de succesul dorit peste câteva luni.

Capricorn
Timpul este prea scurt pentru a face tot ce doriţi alături de familie, partener sau prieteni. Din fericire, aceştia vă înţeleg şi ştiu că acum este momentul dumneavoastră de care aţi face bine să profitaţi la maximum. Uneori aţi putea interpreta greşit înţelegerea pe care v-o oferă, acuzându-i că nu le pasă de ce faceţi.

Vărsător
Se anunţă veşti bune pe plan profesional în aceste zile, mai ales dacă preluaţi iniţiativa mai des la locul de muncă. Faptul că veniţi cu un suflu nou vă va propulsa şi veţi obţine bile albe din partea superiorilor. Nu este prea departe o avansare, însă nu trebuie să vă concentraţi doar pe venirea acelui moment chiar dacă vi-l doriţi enorm.

Peşti
Încercaţi să păstraţi apele limpezi la locul de muncă în această zi şi să nu vă certaţi cu şefii sau colegii chiar dacă aveţi motive. Faptul că aveţi dreptate nu vă dă dreptul să judecaţi sau să ridicaţi vocea la cei cu care discutaţi, altfel relaţiile profesionale ar putea fi în pericol.

Vizualizări: 638

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: