Horoscop

Berbec
Se pare că aveţi şansa de a câştiga o sumă de bani. Veţi reuşi o tranzacţie care vă va aduce o nesperată satisfacţie. Dacă aveţi ceva de finalizat, nu încercaţi să faceţi lucrurile de unul singur chiar dacă eficienţa intelectuală este maximă, deoarece rezultatele nu vor fi cele scontate. Aveţi de gând să staţi cu familia şi să vă odihniţi, dar nu reuşiţi.

Taur
Relaţia cu prietenii va fi prioritară, căci cei din anturajul apropiat vă vor susţine iniţiativele. De asemenea, veţi veni în contact cu multă lume, ceea ce vă va încânta, mai ales că toţi vă vor lăuda calităţile mentale. La serviciu, veţi primi nişte bani, semn că şi şeful vă apreciază. Spre seară, vă pregătiţi pentru o călătorie în interes de familie.

Gemeni
Ar fi bine dacă nu v-aţi implica în activităţi care să aibă în vedere o realizare imediată, căci totul vă va ieşi cu oarecare întârziere. În a doua parte a zilei veţi avea un câştig neaşteptat, care vă va permite să vă satisfaceţi unele mofturi. Fiinţa iubită se va confrunta cu o situaţie dificilă şi va avea nevoie de sprijinul dumneavoastră.

Rac
Veţi avea parte de o zi agitată, în care proiectele iniţiale trebuie amânate. Va trebui să rezolvaţi o mulţime de lucruri, mai ales acasă. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că va trebui să apelaţi la sprijinul unui prieten de încredere. Spre seară, veţi primi câteva informaţii care vă vor face plăcere şi vă vor relaxa.

Leu
Vorbiţi prea mult şi asta nu face impresie prea bună. O mai veche cunoştinţă care vă simpatizează vă va face tot felul de propuneri, care s-ar putea dovedi în scurt timp inspirate. N-ar fi rău să-i ascultaţi sfatul. Împreună cu persoana iubită, faceţi planuri ce par prea nerealiste, însă perseverenţa vă ajută să dovediţi contrariul.

Fecioară
Sunteţi mai energic decât până acum, mai plin de iniţiative, mai dornic de a vă implica în activităţi noi. Nu este exclus să aveţi o surpriză din partea unui bărbat mai tânăr. Ar fi de dorit să nu reacţionaţi fără o matură chibzuinţă şi, mai ales, să nu daţi curs impulsivităţii verbale. Puteţi să vă faceţi planuri de viitor.

Balanţă
Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată şi nu este indicat să încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Orice discuţie în contradictoriu poate genera dispute obositoare. În plan sentimental, trăirile vă sunt deosebit de profunde. Dimineaţa este posibil să primiţi o sumă importantă, care vă prinde foarte bine.

Scorpion
Se pare că astăzi cei din jur vor fi puşi pe critică. Cel mai bine ar fi să recunoaşteţi că aţi greşit dacă doriţi să nu vă pierdeţi respectul şi popularitatea de care vă bucuraţi în rândul colegilor şi prietenilor. Capacitatea de comunicare este excelentă şi vă ajută să rezolvaţi o problemă financiară.

Săgetător
Ar fi de dorit să vă manifestaţi cu mai multă prudenţă, căci cineva încearcă să ţeasă o mulţime de intrigi în jurul dumneavoastră. Veţi primi o propunere de colaborare care vă va tenta. În rest, ar fi bine să nu exageraţi cu activităţile, faceţi numai strictul necesar! Primiţi un cadou din partea unei persoane dragi din familie, de care vă bucuraţi în mod deosebit.

Capricorn
De energie fizică oricum nu duceţi lipsă, dar ar fi de dorit să v-o consumaţi într-un mod mai eficient. În timpul liber ar fi bine să vă ocupaţi cu mai multă stăruinţă de chestiunile domestice, căci aţi rămas mult în urmă la acest capitol. Unul dintre părinţi ar putea avea un câştig oarecum neaşteptat.

Vărsător
Pentru a obţine rezultate mai bune la serviciu aţi putea cere sfatul unei rude apropiate. Unul dintre părinţi ar putea avea un câştig oarecum neaşteptat. Dacă aveţi de semnat acte sau de obţinut o aprobare, lucrurile vor evolua mulţumitor. Luaţi o decizie în urma căreia sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul.

Peşti
Calităţile de care daţi dovadă vă ajută să vă lărgiţi cercul de prieteni. Comunicarea cu aceştia evoluează excelent, ceea ce vă permite să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi din plin de această zi destul de agitată. Cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să o folosiţi înainte de a-i verifica autenticitatea

Vizualizări: 703

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: